Ingrid Hjelmseth er med videre

- Nå som keepertrener, forteller en strålende fornøyd sportslig leder Richard Jansen.

Annonse:

- Vi er glade og stolte over å kunne annonsere at Ingrid Hjelmseth blir med Stabæk videre. Hun har signert en avtale som keepertrener for A-laget.

Ingrid la opp etter 2019-sesongen. Hun har er keeperkarriere uten sidestykke i norsk fotball. Karrieren ble kronet med Kniksens hederspris på fotballgallaen i fjor:
Kniksens hederspris til Ingrid Hjelmseth

I 2013 vant hun Gullballen i Norge. Det var den gangen kvinner og menn konkurrerte sammen om den utmerkelsen:
Hun er sivilingeniør for Veritas og verdens beste keeper for Norge

Nå skal Ingrid lære bort alt hun kan for å dyrke frem den neste toppkeeperen for Stabæk - og Norge. Vi har signert to av de største keepertalentene i landet – Sunniva Skoglund (født i 2002) og Selma Panengstuen (2003). Fra før har vi Melenie Watts (2001) i stallen. Hun er dessverre ute med skade og ikke tilbake før til høstsesongen. Alt ligger med andre ord til rette for at de kan utvikle seg i trygg forvissning om at de lærer fra den beste.

Gleder seg

- Gleder meg veldig til å ta fatt på jobben som keepertrener i Stabæk, det å skulle få jobbe med og følge opp noen av landets største keepertalenter blir både givende og utfordrende. Men håper jo å kunne videreformidle noe av den kunnskapen og rutinen jeg selv opparbeidet meg i løpet av de 21 sesongene jeg selv var aktiv i norsk toppfotball, sier Ingrid til stabak.no
 

- Fikk du den med deg?
Nadderud i levende bilder og kommentarer

Sett på lyd og snurr film fra hjemtraktene - her trår Siri og Melissa til og deler sine tanker og vurderinger med deg [SKRU PÅ 🔊 LYD]:

Hva skjer nå?

Vi minner om ukens treninger og ikke minst; treningskampen på fredag 31. januar Stabæk - Røa kl 18:00 på Nadderud kunstgress 1.

Vi sees på Nadderud på fredag kveld - og nettopp DU er velkommen!
 

stb-chx-some-trans-facebook2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: