Innspurt for høsten 2018

En hel måned til neste Toppserie-kamp? Det stemmer, men det skjer også annet spennende i mellomtiden.

Annonse:

Når kalenderen viser 20. oktober, er det kun tre Toppserie-kamper som gjenstår før seriespillet er over. Men dette er nesten en måned til, og årsaken er at det i mellomtiden er landslagspause og semifinaler i NM.

Landslaget: A-laget: Treningskamp
 

Landslaget samles 30. september og har fire dager trening før de spiller treningskamp mot Sverige, 4. oktober.

Landslagssjef Martin Sjogren tok onsdag ut troppen, der Ingrid Hjelmseth selvfølgelig er med. Ingrid har for øyeblikket 126 spilte kamper for landslaget.

Treningskampen spilles på torsdag 4. oktober kl 18:45, på Olympia stadion i Helsingborg. Stadion har kapasitet til hele 17.000 personer, men om du ikke skulle reise og se kampen i Sverige:

NRK 2, torsdag kl 19:00 - både på vanlig TV og på nett
Direkte fra Helsingborg - kommentator: Olav Traaen

Landslaget: J19: EM kvalifisering
 

J19 landslaget forsetter arbeidet og drømmen om VM i 2020.

Foto: NFF / Fotball.no
Foto: NFF / Fotball.no

Under fanen "Stolthet - Samhold - Råskap" samles denne gangen laget for å jobbe og trene under "Råskap". Vår spiller Silje Bjørneboe ble mandag forrige uke, tatt ut av J19-landslagstrener Nils Lexerød.

Troppen møtes lørdag 29. september for avreise til Bosnia og Hercegovina. Her vil de bo og trene i Sarajevo. Kamper som skal spilles:

02.10 kl 15:00 Georgia - Norge, Novi Gradski
05.10 kl 15:00 Bosnia-Hercegovina - Norge, Stadium Etno Selo
08.10 kl 15:00 Tsjekkia - Norge, Stadium Etno Selo

Norgesmesterskapet
 

Lørdag og søndag 13-14. oktober skal det spilles semifinaler i Norgesmesterskapet.

Lørdagen møter Røa motstander LSK Kvinner på Røa-banen, kl 15:00. Søndag kl 15:00 tar Klepp i mot Sandviken på hjemmebane. Vinnerne av disse to kampene møtes til finalespill i Telenor Arena lørdag 1. desember.

Innspurt i Toppserien 2018
 

Lyn - Stabæk

Lørdag 20. oktober venter Lyn på bortebane, nærmere bestemt på Kringsjå kunstgress kl 15:00. Denne kampen er et velkjent "steinkast" unna, og siden vi er så gode til å kaste i klubben, så er det ingen grunn til ikke å møte opp og heie jentene frem til seier over laget som foreløpig ligger på en ellevte plass på tabellen. Lyn har elleve kamper på rad uten seier i Toppserien og ligger altså på kvalifiseringsplass med 12 poeng.

Stabæk - Kolbotn

Uken etter, lørdag 27.10 er det nytt derby på Nadderud, da møter Chixa deres motstander Kolbotn fra Oslo øst. Kampen begynner kl 13:00, på en solfylt (vi satser på det) stadio, denne siste helgen i oktober. Kolbotn ligger for øyeblikket på femte plass på tabellen, med 30 poeng.
For de aller fleste vil dette være siste mulighet for å støtte jentene, da dette er siste hjemmekamp på Nadderud og nest siste runde i Toppserien 2018. Merk deg tidspunktet!

Avaldsnes - Stabæk

Søndag 4. november spilles i likhet med de andre Toppserie-kampene samtidig, kl 13:00. Siste rundes motstander er da Avaldsnes, som spilles på Avaldsnes Idrettssenter. Kampen kan du på Nettavisen+.

Da LSK allerede har vunnet serien, blir størst spenning knyttet til hvordan plasseringen blir mellom henholdsvis Arna-Bjørnar og Sandviken (på 3. og 4. plass), begge lag med 34 poeng. Klepp ligger på 2. plass med 38 poeng, men har 18 spilte kamper, i motsetning til Bergens-lagene med 19 spilte kamper. Begge de to lagene skal også møte Klepp før sesongen er over, så dette blir spennende.

Lenge å vente?
Det er planlagt treningskamp 5. oktober, men for øyeblikket vet vi ingenting om motstander, sted eller tidspunkt. Mén vi kommer selvfølgelig sterkt tilbake med mer informasjon, så fort dette avsløres av støtteapparatet.
 

TOPPSERIEN: STABÆK - KOLBOTN
Lørdag 27.10 kl 13:00 er det SISTE kamp på Nadderud for sesongen og da møter Chixa motstander Kolbotn. Da er det bare å møte opp og heie jentene frem til seier mot Oslo-laget fra øst.

NESTE HJEMMEKAMP

  • STABÆK - KOLBOTN

  • LØRDAG 27.10 KL 13:00

  • NADDERUD STADION

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: