Er det slutt?

Toppseriens siste kamp er spilt for sesongen, kulda og snøen har allerede vært et faktum. Er det over? Er det slutt?

Annonse:

Selvfølgelig ikke!
Skiene kan du trygt la stå i garasjen, skøytene like så!

Fotballen ruller fortsatt og selv om vi nå går inn i en roligere periode, skjer det fortsatt en del i ukene fremover, som det er verdt å notere seg. Her har du en oversikt:

Trening: Chixa:
Chixa trener organisert uken etter Avaldsnes-kampen (se treningstider uke 45), før de går i inn i en periode der de har egentrening. Normalt er desember definert som "frimåned", før det returneres til pre-season og oppkjøring mot Toppserien 2019 og nytt norgesmesterskap.

Trening: RekruttChixa/J19
RekruttChixa/J19 vil trener mot forestående finale i Telenor Arena. Enkelte får et reiseavbrudd til Tyrkia med NTG. Det er planlagt treningskamper underveis i oppkjøringen til finalen i uke 48. Vi kommer tilbake med sted og datoer, så raskt dette er avklart.

U23 landslaget mot Sverige
 

8. november møter de norske U23-kvinnene motstander Sverige på Isachsen Stadion i Mjøndalen. Her har vi med Andrea Wilmann, Heidi Ellingsen og Synne Jensen. Kampen har avspark klokken 18:00.

U23-landslaget: Andrea, Heidi og Synne
U23-landslaget: Andrea, Heidi og Synne
A-landslaget møter Japan på bortebane
 

Her finner vi Ingrid Hjelmseth og Melissa Bjånesøy i troppen, som samles for avreiser til Japan allerede mandag 5. november. Landslagssjef Sjögren gleder seg til årets siste samling og sier:

- Det er viktig for oss å få møte en så bra motstander. Vi har møtt de under Algarve tidligere og hatt problemer. Japan er ekstremt teknisk og også taktisk gode. Vi vet hva vi møter og det kommer til å kreve en veldig god prestasjon av oss hvis vi skal få resultater vi ønsker, til fotball.no.

For Melissas del var forrige landskamp spilt i mai 2015 mot Finland. Men det er ingenting å si på statistikken med sine foreløpige 21 kamper og 4 mål med flagget på brystet. Ingrid kan ikke skryte av noen mål, men til gjengjeld har hun også voktet Norges mål i hele 127(!) kamper så langt.

Både landslagssamlingen og kampen skjer på Tottori Bird Stadium, syd i Japan. Avspark for årets siste kamp er søndag 11. november klokken 06:00.

A-landslaget: Ingrid og Melissa
A-landslaget: Ingrid og Melissa
Et av høstens høydepunkter: Norgesmesterskapet
 

Etter at Stabæks J19 slo motstander Kaupanger, skal de spille finale i Telenor arena. I semifinalen på Nadderud satt Julie S. Gustad kampens eneste mål i det 47. spilleminutt og sørget for finaleplassen på Telenor. Etter seier i semifinalen sa trener Martin Lindmark følgende til stabak.no:

- Jeg er stolt og imponert over jentene som gjør en solid kamp og som nå er klare for en finale. Det er viktig for klubben å komme til finaler og det viser at vi gjør noe riktig.

Etter at Klepp slo Trondheims-Ørn i semifinalen 30. oktober 2-0, ble det klart at Stabæk skal møte laget fra Rogaland i finalen.

Finalen i norgesmesterskapet skal spilles fredag 30. november kl 19:30 i Telenor Arena! Stabæks G16 møter Rosenborg i sin NM-finale allerede kl 13:00 samme dag, så her er det bare å møte opp og heie lagene inn til seier!

Thon Hotels og Rema 1000 sponser gratis inngang for lag og privatpersoner til finalene på Telenor Arena. Det er derfor ingen grunn til å holde seg hjemme. Møt opp og vær med på fotballfesten i TA!

Sjekk ut NM J19 finalen mellom Klepp og Stabæk på Facebook
NM J19: Gledesscener på Nadderud, da Stabæk slo Kaupanger i semifinalen
NM J19: Gledesscener på Nadderud, da Stabæk slo Kaupanger i semifinalen

Dette skjer

  • Torsdag 08.11 kl 18:00 - Kvinner U23 Norge - Sverige, Mjøndalen

  • Søndag 11.11 kl 06:00 - Kvinner A Japan - Norge, Tottori, Japan

  • Fredag 30.11 kl 19:30 - NM J19 Klepp - Stabæk, Telenor Arena

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: