Jacobsen ny hovedtrener for Stabæk Kvinner

Leder laget fra mandag.

Annonse:


 

Stabæk Fotball har blitt enige med Per Inge Jacobsen om en avtale som hovedtrener for A-lag kvinner ut sesongen 2019.

- Det er et oppdrag jeg gleder meg veldig til. Det er en spennende klubb og spennende lag, så dette blir gøy, forteller Jacobsen til Stabæk Media.

Jacobsen (37) kommer opprinnelig fra Haugesund og har bred erfaring som trener. Etter å ha vært trener for flere lokale lag på Vestlandet, startet han opp som spillerutvikler i Vålerenga i 2005. Der jobbet han med å utvikle spillere som Joshua King, Håvard Nilsen,

Mohammed Fellah og Ghayas Zahid. Per Inge var i Vålerenga frem til 2013 og hadde i den perioden også hovedtreneransvar for junior-/rekruttlaget til Vålerenga.

Videre gikk turen innom Nordstrand som hovedtrener A-lag og sportslig leder ut 2016, før han i 2017 tok over som hovedtrener for Avaldsnes kvinnelag, og vant cupen med laget det samme året.

Siden våren 2018 og frem til i dag har han vært assistenttrener for herrelandslaget til India. Nå går altså ferden videre til Nadderud og Stabæk.

Richard Jansen er fornøyd med å ha Jacobsen på plass.
Richard Jansen er fornøyd med å ha Jacobsen på plass.

- Det tenker jeg blir veldig spennende. I forhold til kvaliteten i spillertroppen, føler jeg det er et lag som har underprestert litt - eller at det er et uforløst potensialet i gruppa, som jeg har veldig lyst til å være med på å endre litt nå i høst. 

Klubben har de siste ukene jobbet med flere kandidater, men etter en grundig vurdering har vi valgt å tilby jobben til Per Inge Jacobsen. Vi gleder oss til samarbeidet.

Per Inge Jacobsen leder laget fra og med mandag 5. august. Toppserie-kampen mot Fart lørdag ledes av Martin Lindmark og Ingvild Stensland. 

 

Neste hjemmekamp:
Lørdag 10.08.2019 15.00 Stabæk - Avaldsnes, Nadderud stadion

Full oversikt:
Toppserien og NM: Terminlisten 2019
 

stb-chx-some-trans-facebook2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: