Jenteakademiet følger Barcelonas suksessoppskrift

Stikkord: utvidede samarbeidet med NTG, en helhetlig hverdag og spillerutviklingsmodell sammenlignet med den FC Barcelona bruker.

Annonse:


- Vi er veldig fornøyde med at vi får et fullverdig skole/fotball-tilbud som gjør at vi kan følge opp jentene enda bedre på feltet og i skolehverdagen. Det utvidede samarbeidet mellom NTG Bærum og Jenteakademiet vil bli det beste skole- og fotballtilbudet i Europa, og et stort konkurransefortrinn for Stabæk, sier utviklingssjefen fornøyd.

Sportssjef ved NTG, Viggo Strømme, er også svært fornøyd med jentenes "nye" hverdag.

- Spillerne er i sentrum. I praksis betyr det skolestart 08.15, lagstrening de dagene vi har det, skole igjen og og økt nummer to. Jentene får en kompakt og forutsigbar hverdag, og mer sammenhengende fritid. NTG tar inn 10 nye stabækjenter nå, det betyr at vi har 24 stabækspillere totalt på jentesiden, som også er så heldige å ha Ingvild Stensland som trener både i klubben og på NTG.

Supertalent og NTG-elev Iris Omarsdottir gleder seg over den nye hverdagen.

- Dette er et veldig bra og profft opplegg som motiverer både til innsats og samhold for alle i klassen. Å få trene på dagtid med laget sitt er jo helt topp!

A-lagsgutt Hugo Vetlesen er også veldig fornøyd med at jentene får samme tilbud som gutta har.

- Dette kommer til å heve klubben til nye høyder og jeg er sikker på at vi vil få flere store talenter på jentesiden.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 05.06.2020
Skrevet av: Ellen Rønning / Foto: David A. Lunde