Presse og akkreditering

Her finner du info om presseakkreditering for Stabæk Fotball Kvinners kamper på Nadderud stadion.

Annonse:

All akkreditering for media gjøres på kampdag i billettboden. Det er mao ikke behov for forhåndsregistrering for kampene Stabæk Fotball Kvinner spiller.

Nedenfor vises aktuelle områder for arbeidende presse under kamp:

Velkommen til Nadderud

Journalister og fotografer er velkommen til pressebrakken før kamp til forbredende arbeid før avspark. Pressetribunen vil også være åpen i god tid før avspark.

Lagoppstillinger blir også distribuert fra pressebrakken til akkreditert presse- og mediarepresentanter, normalt 60 minutter før avspark.

Både skrivende presse og fotografer inviteres til pressebrakken i kampens pause, for enkel bevertning i form av noe å spise og både kald og varm drikke.

Pressevert vil normalt være tilgjengelig under pausen i pressebrakken - og kommer på pressetribunen under 2. omgang, og vil bistå med å formidle intervjuforespørsler i mixed sone etter kampslutt.

WiFi / Trådløst nettverk
Tjenesten er tilgjengelig for besøkende presse og påloggingsinformasjon henger på strategiske steder rundtom i arbeidsområdene. WiFi-dekningen gjelder i de angitte områdene.

Vi anbefaler arbeidende fotografer å benytte 4G for overføring av data rundt selve banen, da dette er i tilkoblingens ytterkant og kan oppleves ustabil.

Skrivende presse
Skrivende presse har sine arbeidsområder på de tre anviste områdene, pressetribunen, pressebrakken og mixed sone, sistnevnte området er tilgjengelig etter kampslutt.

Fotografer
Fotografer får i tillegg til akkreditering, utdelt fotovest. Denne skal alltid benyttes. Etter kampslutt returneres fotovesten i billettboden.

I forbindelse med line-up av spillere før avspark, kan fotografene stå langs sidelinjen i teknisk sone. Etter myntkast og sidetildeling skal fotografer returnere bak valgte sides 16-meter, samt bak eventuelle reklameskilt.

Fotografers arbeidssted under kamp er anvist plass på indre bane
(se "Fotosone" i kartet over).

For pausen gjelder samme regler som før kampstart.

Etter kampen har også fotografer mulighet for å benytte mixed sone (se kart), for sluttføring av arbeid osv.

Felles for media

Det er IKKE tillatt for skrivende presse eller fotografer å benytte spillertunnel/garderobegang for å komme til mixed sone (merket gult i kartet over). Benytt anvist vei (rød strek) ut fra stadion og mot mixed sone.

Fast akkreditering for sesongen?

For medieaktører som ønsker fast å dekke alle kamper under sesongen, vennligst ta kontakt med mediakontakt nedenfor for å motta sesongakkreditering.
 

Mediakontakt

Henvendelser og forespørsler til Stabæk Fotball Kvinner:

Kristian Bjerke, Stabæk Media
E-post: [email protected]
Tlf: 98 00 72 15
 

Klubben i sosiale medier

Stabæk Fotball Kvinner på Facebook

Stabæk Fotball Kvinner på Instagram

Stabæk Fotball Kvinner på Twitter

 

Nyttige ressurser

Norges Fotballforbunds Mediehåndbok for 2020 (kommer)

Toppfotball Kvinner

Hvordan komme seg til Nadderud stadion?

 

Annonse fra Eliteserien: