Martin blir hovedtrener for REK-laget

Lille julaften: Martin Lindmark signerte kontrakten dagen før dagen, og både klubb, lag og treneren selv kunne gå høytiden trygt i møte.

Annonse:

Brikkene begynner å falle på plass - også når det gjelder det sportslige apparatet rundt A-laget og Jenteakademiet.

Martin Lindmark forsetter som assistenttrener på A-laget, i tilligg blir han altså hovedtrener for rekruttene våre i 2. divisjon.

I 2020 blir det endringer i 2. divisjon på Østlandet. Antall lag er utvidet fra 24 til 30 - fordelt i tre avdelinger á ti lag. Det betyr at det blir litt enklere å holde plassen, noe som igjen betyr at vi kan ha enda mer fokus på spillerutvikling.

Martin Lindmark
Martin Lindmark

Det er viktig for oss. Akademitrenere i Stabæk blir ikke målt på hvor mange kamper lagene vinner, men hvor mange spillere de klarer å levere oppover i systemet.

 

Og dette er noe Martin kan - spillerutvikling.
I 2019 var han toppspillerutvikler for akademi-jentene. Da jobbet han med noen utvalgte spillere, nå skal han utvikle alle i REK-stallen. Det bør være inspirerende for REK-spillerne som nå vet at de blir sett på hver eneste trening og i alle kamper. REK-spillerne er arvesølvet vårt og målet er at flest mulig av dem tar steget til A-laget når tiden er inne.

Utviklingsleder Kim Andre Pedersen er meget godt fornøyd med signering:

- Martin vil ha hovedansvaret for rekrutt (de eldste spillerne i jenteakademiet) sammen med utviklingsleder. Vi blir et solid team som utfyller hverandre på en svær god måte! Jeg er utrolig glad for at Martin endelig er på plass og at vi kan bygge videre på prosjektet vi har startet på. Klubbene vi møter i 2020-sesongen bør være bekymret da vi i Stabæk har skumle hensikter!

Martin har UEFA B-lisens og er i ferd med å fullføre en master ved Norges Idrettshøgskole.
  

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: