NM: J19: Er i finalen!

I kveld slo Stabæks J19 motstander Kaupanger i semifinalen, og er videre til finalen på Telenor arena.

Annonse:

I det 47. spilleminutt setter Julie S. Gustad kampens eneste mål og sørget for finaleplass i NM J19, 30. november på Telenor Arena.

Etter kampen oppsummerte trener Martin Klemetsrud Lindmark:

- Det er en første omgang med mye unødvendig frem og

tilbake. Vi får mer spill med ball utover i omgangen. Etter pause får vi en tidlig scoring som uten tvil var viktig for å få kontroll i kampen. Vi er mer tålmodige, spiller med større ro i spillet vårt og har muligheter til å score flere mål.

Martin avslutter til stabak.no med:

- Jeg er stolt og imponert over jentene som gjør en solid kamp og som nå er klare for en finale.

Vi tok også en prat med sportslig leder Richard Jansen:

- Vi er selvsagt veldig fornøyd med å komme til nok en finale på jentesiden. Det er viktig både for Stabæk som klubb og for de unge talentene vår som til daglig spiller i 2. divisjon - i alle fall en god del av dem. Hverdagen deres består av spillerutvikling og kamper hvor resultatet er litt underordnet. Da er det viktig og motiverende for dem at de også presterer i en turnering som Norgesmesterskapet, hvor alt handler om å vinne.

Vi spurte også Richard om å oppsummere kampen:

- Jeg er veldig fornøyd med måte jentene gjennomfører de siste 80 minuttene av kampen. I de første 10 var det mye høye skuldre og mange som var preget av stundens alvor, så da hang vi ikke helt med, avslutter Richard med.

Klepp eller Trondheims-Ørn?

Årets andre semifinale J19 spilles tirsdag 30. oktober, og da avgjøres hvilket av lagene Klepp eller Trondheims-Ørn, som er blir Stabæks motstandere på Telenor Arena.

Vi gratulerer Stabæks J19 så mye med finaleplassen!
 

TOPPSERIEN: STABÆK - KOLBOTN
Lørdag 27.10 kl 13:00 er det SISTE kamp på Nadderud for sesongen og da møter Chixa motstander Kolbotn. Da er det bare å møte opp og heie jentene frem til seier mot Oslo-laget fra øst.

NESTE HJEMMEKAMP

  • STABÆK - KOLBOTN

  • LØRDAG 27.10 KL 13:00

  • NADDERUD STADION

Annonse fra Eliteserien: