Ny spiller til Chixa

Toppseriestallen begynner å ta form. Vi har i dag signert Lotta Fennefoss.

Lotta er 23 år, midtstopper og har de seneste årene spilt universitetsfotball i Florida. Hun returnerte til Norge i sommer og spilte høstsesongen for Lyn. Hun får drakt nummer 6. Lotta har 17 landskamper for Norge J19.

- Vi er veldig godt fornøyd med å ha fått på plass Lotta, sier sportslig leder Richard Jansen til stabak.no. Lotta er en anvendelig spiller som bekle flere posisjoner. Hos oss skal hun i utgangspunktet spille stopper.

Fra Rekrutt til A-stallen

I tillegg er tre spillere fra egen juniorstall tatt opp i A-stallen. Dette er Cornelia Fladberg, Kamilla Vangsnes og Melenie Watts. Alle disse hospiterte en god del med A-laget i fjor. Nå er de tatt opp på permanent basis. Cornelia skal ha drakt nummer 14, Kamilla 15 og Melenie 12.

f.v: Cornelia, Kamilla og Melenie
f.v: Cornelia, Kamilla og Melenie

Staus forøvrig

Cecilie Dekkerhus tok korsbåndet i desember 2015 og har aldri klart å bli helt bra igjen. Hun har derfor tatt den tunge beslutningen om å legge opp. Det er bare trist. Storesøster, Cathrine Dekkerhus som også var skadet det meste av 2017-sesongen, er der i mot i god progresjon og satser videre med Stabæk.

Det arbeides fortsatt med å få inn et par rutinerte spillere til, men det er ikke spesielt enkelt i dagens marked. Det er nå seks Toppserieklubber i Oslo-området og det er stor konkurranse om spillerne, avslutter Jansen.

Annonse:

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: