Per Inge Jacobsen har valgt kaptein

...eller for å være helt presis - kapteiner

Annonse:

🖼 - et lite utvalg fra Chixas rikholdige samling med kapteinsbind

Normalt har vi hatt som praksis for at hovedtrener velger fire spillere til å utgjøre kapteinsteamet. Kapteinsteamet er da også et spillerutvalg.

I år kjører vi en litt annen vri. Hovedtrener har plukket ut et kapteinsteam bestående av Melissa Bjånesøy og Stine Reinås. De utgjør også to av fire i spillerutvalget. De to siste i spillerutvalget velges blant spillerne. Valgkampen starter offisielt i morgen og vi forventer en tøff og trolig skitten valgkamp!

En valgkamp som får presidentvalgkampen i USA til å fortone seg som rene søndagsskolen. Vi skal selvsagt holde dere oppdatert. Vi forventer også at «Løperjentene» kommer til å dekke de verste overtrampene – så følg med!

Per Inge begrunner sitt valgt av Melissa og Stine på følgende måte: 

- Samspillet mellom trenerteam og spillere er veldig viktig, derfor har vi i år valgt en modell hvor man samlet kommer til enighet om fire spillere som skal bidra litt ekstra i et kapteinsteam/spillerutvalg. Spillergruppen ønsket at vi skulle velge våre to først, og vi har derfor gjort det nå.

- Vi er prisgitt en tropp med mange såkalte kapteinstyper. Spillere som går foran i «krigen» og sørger for at nivået alltid der vi krever at det skal være, enten det er på kamp eller trening.

- Våre kapteiner skal rose, rise og støtte, alt etter hva situasjonen krever for at vi, som et lag, trenger for å vinne neste kamp.

- Vi har valgt to kapteiner som har vært ute en vinternatt før og vet akkurat hva som kreves for å bli best. Derfor har disse to fått tilliten denne sesongen.

- Jeg er trygg på at de to vi har valgt, sammen med de to som spillergruppen velger vil fortsette å bidra til at profesjonaliteten i gruppen er på høyt nasjonalt nivå.
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: