Scoringene fra kampen mot Raufoss

Maren Hagfors Thoresen debutert for Stabæk i denne kampen. Hun brukte ett minutt og 29 sekunder på å score sitt første mål i blått.

Annonse:

Det lover godt. I det 38. minutt scoret hun like godt ett til. De to andre målene er signert Melissa Bjånesøy – som forsetter der hun slapp i fjor, med å score mål.

Bildene er henter fra analysevideoen, så det kunne vært noe bedre kvalitet, men målene er såpass fine at vi tåler at ikke alt er i 8K-kvalitet.


Musikken vi bruker er fra bandet Beard Valley. De har gitt Stabæk Fotball Kvinner ekslusiv rett til å bruke musikken deres på denne type videoer. Låta heter «Fun at Parties» - hele låta finnes på deres seneste EP «Mango incident» som kom ut i november 2019. Sjekke Beard Valley på Facebook: https://www.facebook.com/beardvalley

- Fikk du den med deg?
Nadderud i levende bilder og kommentarer

Sett på lyd og snurr film fra hjemtraktene - her trår Siri og Melissa til og deler sine tanker og vurderinger med deg [SKRU PÅ 🔊 LYD]:

Hva skjer nå?

Vi minner om ukens treninger og ikke minst; treningskampen på fredag 31. januar Stabæk - Røa kl 18:00 på Nadderud kunstgress 1.

Vi sees på Nadderud på fredag kveld - og nettopp DU er velkommen!
 

stb-chx-some-trans-facebook2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 26.01.2020
Skrevet av: Kristian Bjerke / Foto: Kristian Bjerke