Raufoss tar turen til Nadderud

Lørdag er det klart for ny treningskamp. Avspark er klokken 1300 på Nadderud - på Tobbebanen - eller Nadderud kustgress 1 om du vil.

Annonse:

🖼: Kaja Aasly Haartveit - se spillerprofilen hennes her

Motstander er Raufoss som hadde en fin fin sesong i 2. divisjon i 2019. De ledet avdelingen nesten hele året, men måtte se seg passert av Frigg helt i innspurten. Dermed fikk de ikke spille kvalifisering for opprykk.

Stabæk 2 spilte i samme avdeling som Raufoss i 2019-sesongen. Vi fikk skikkelig maling i bortekampen (Raufoss vant 6-0), mens kampen på Nadderud endte 1-1. To av spillerne som startet den kampen for Raufoss, er nå Stabæk-spillere. Selma Panengstuen er i vår A-stall og Vilde Bokalrud skal spille for Stabæks rekruttlag i 2020.

Med A-laget har vi møtt Raufoss én gang. Det var i NM i 2014. Kampen ble spilt i Raufoss Storhall og vi vant 5-0 etter mål av Melissa Wiik, Caroline Graham Hansen og hat-trick av Rikke Storrø.

Vi håper å bygge videre på de gode tendensene fra sist helgs kamp mot Sandefjord. Også denne gangen mangler vi noen spiller som følge av landslagsoppdrag. Sunniva Skoglund, Thea Loennecken og Justine Kielland er i Florida med J18-landslaget. Samtidig vil  flere av de ni spillerne vi manglet mot Sandefjord, trolig være klare til dyst på lørdag kl 13:00 - klikk på denne linken for ALL info du måtte trenge.

Uansett, vi sees på Nadderud på lørdag!
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 22.01.2020
Skrevet av: Kristian Bjerke / Foto: Kristian Bjerke