I morgen skjer det! Semifinale i NM J19

Etter å ha slått Snøgg i kvartfinalen, trakk NFF laget Kaupanger, som Stabæks J19 motstander i semifinalen på Nadderud.

Annonse:

Semifinalen for Norgesmesterskapet J19 å spilles i morgen ONSDAG 10. OKTOBER KL 17:00. Møt opp og være med på å lage magisk cupstemning på Nadderuds kunstgress 2 i morgen ettermiddag!

I år er det første gang NFF har foretatt trekning i NM J19, men har tatt hensyn til lagenes tidligere reisebelastning i mesterskapet.

Finalen for NM J19 vil spilles i Telenor Arena 30. november.

Vi tok en prat med trener Martin Klemetsrud Lindmark, om kommende motstander Kaupanger:

- Det kommer til å bli en tøff kamp, de har en del spillere som spiller fast i 1. divisjon, som betyr at spillerne er på et høyt nivå - mén det har vi også. Deres spillestil er lik mange av våre andre motstandere, og det tenker jeg er en fordel for oss. Det er alltid spennende å se hvordan vi håndterer kampen, når det virkelig står om resultat og en finalebillett på Telenor Arena.

Hva tenker du om den andre semifinalen, der Klepp møter Trondheims-Ørn?

- To veldig gode lag, begge har flere spillere på U-landslag, så tror at den

Håpefulle scener i ventende semifinalen på Nadderud
Håpefulle scener i ventende semifinalen på Nadderud

kampen kommer til å bli veldig gjevn. Blir spennende å se hvilke spillere som benyttes i semifinalen, kontra Toppserie-spillet. De har flyttet kampen sin til 30. oktober for å ikke kræsje med landslagsspill, men har også Toppserie-kamp 27. oktober (Klepp - Avaldsnes og Røa - Trondheims-Ørn).

- Jeg har sett Kaupanger i to kamper nå og kjenner de ganske godt, så vet nok hva de kommer til å prøve seg på - noe som passer oss veldig fint, avslutter Martin med til stabak.no.
 

TOPPSERIEN: STABÆK - KOLBOTN
Lørdag 27.10 kl 13:00 er det SISTE kamp på Nadderud for sesongen og da møter Chixa motstander Kolbotn. Da er det bare å møte opp og heie jentene frem til seier mot Oslo-laget fra øst.

NESTE HJEMMEKAMP

  • STABÆK - KOLBOTN

  • LØRDAG 27.10 KL 13:00

  • NADDERUD STADION

Annonse fra Eliteserien: