Silje Bjørneboe er med videre

Med nylig tildelt toppidrettsstipend fra Telemark fylkeskommunes, signerte Silje Bjørneboe videre med Stabæk Fotball Kvinner i ettermiddag.

Annonse:

Silje signerte første gang for Stabæk i august 2017, etter 35 A-kamper i Urædd Kvinner. Hun går nå tredje året ved NTG Bærum, parallelt med fotballkarrieren. Telemark fylkeskommune deler hvert år ut stipend til unge, lovende idrettsutøvere, der Silje var blant disse.

Gratulerer så mye Silje, med både stipend og fornyet kontrakt. Hva gjør at du velger å følge klubben videre?

- Jeg føler det er viktig med kontinuitet og jeg trives godt her. Jeg føler også at vi har et veldig spennende lag på gang, som kan få til mye bra i 2019 sesongen! 

NTG Bærum og Stabæk Fotball har et nært samarbeid, bl.a med Ingvild Stensland som toppspillerutvikler. Kan du fortelle litt om hva det betyr for din utvikling, både som skoleelev og toppfotballspiller?

- Samarbeide med Ingvild er også en av de viktige faktorene som også gjør at jeg vil fortsette i Stabæk. Hun er veldig flink med oss unge og vi lærer masse av henne. Jeg har en veldig tett og god dialog med Ingvild, noe som er viktig for meg.

Hvordan mener du vi skal løfte oss i 2019-sesongen?

- Vi er jo fortsatt et veldig ungt lag, men jeg mener at nå som vi har fått større bredde på stallen og litt flere erfarne spillere så merkes det allerede på treninger, noe som selvfølgelig er bra for 2019 sesongen og hele gruppa som helhet. Det er jo et generasjonsskifte i Stabæk, men vi må være tålmodige, og vi tar nye steg hver dag, avslutter Silje med til stabak.no.

Silje har siden 2015 spilt 46 kamper med flagget på brystet, på henholdsvis J15, J16, J17 og J19 landslagene.

Silje Bjørneboe

  • Født: 25. februar 2000

  • Drakt nr: 5

  • Posisjon: Forsvar

  • Tidligere klubber: Eidanger, Urædd

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no
Annonse fra Eliteserien: