- Vi vinner ett poeng på innsatsen i dag

Med helgens kamp var Toppserien også i gang på Nadderud. Med uavgjort resultat mot Avaldsnes, hadde jentene 100% økning i poengfangsten.

Annonse:

Et forrykende regnvær preget Nadderud mer eller mindre sammenhengende, fra avspark til dommer blåste i fløyta og 0-0 var et faktum. Vi spurte Melissa Bjånesøy om å oppsummere kampen for oss:

- Vi vinner ett poeng på innsats i dag. Syns vi spiller en god førsteomgang strukturmessig, uten at vi klarer å etablere noe spill på deres banehalvdel. Vi har likevel noen nesten-muligheter, og det er litt deilig å føle at vi kan være litt farlig når vi først kommer. Så må vi jobbe med å klare å komme oftere.

- Så faller vi litt gjennom i 2. omgang, mister strukturen og klarer ikke å holde så mye på ball, men holder unna med en h*lvetes innsats likevel, avslutter hun med til stabak.no.

Bjånesøy fikk i helgens kamp en oppmerksomhet rundt sin seriekamp nummer 100 for Stabæk, vi gratulerer!

Vår nye trener Per Inge Jacobsen sier følgende om jentenes innsats og kamp:

Debutkampen mot Avaldsnes: Per Inge Jacobsen
Debutkampen mot Avaldsnes: Per Inge Jacobsen

- Innsatsen og fighter-viljen som jentene viser i dag må berømmes. Det er i stor grad grunnen til at vi holder nullen, noe som er meget sterkt mot et lag som Avaldsnes.

- Er spesielt fornøyd med første omgang da jeg synes vi var det førende laget og skapte de største sjansene. Kampbildet endret seg litt i andre omgang, noe som gjør at vi er fornøyd med å ta med oss det poenget vi får i dag.

- Nå skal vi fortsette å arbeide med den offensive samhandlingen så er jeg helt sikker på at det vil bære frukter utover høsten, og avslutter med å minne om neste helgs bortekamp mot Røa. Denne spilles på Røa-banen, lørdag kl 15:00.

Kampfakta

Stabæk - Avaldsnes (0 - 0) 0 - 0
Nadderud stadion, 142 tilskuere
Dommer: Karoline Marie Jensen, Furuflaten IL

Stabæk
1 Ingrid Hjelmseth (kaptein)
2 Louise Normann
4 Thea Loennecken (Iris Omarsdottir fra 63. min)
5 Silje Bjørneboe
6 Lotta Fennefoss
13 Siri Nordeide Grønli
8 Guro Bergsvand
10 Cornelia Remme Fladberg
19 Tiffany Cameron (Chinyelu Asher fra 83. min)
20 Live Aandal (Zara Jönsson fra 74. min)
7 Melissa Bjånesøy

Innbyttere:
25 Siri Ervik
9 Justine Kielland
11 Zara Jönsson
14 Chinyelu Asher
17 Gabrielle Lie
18 Marte Ness
51 Iris Omarsdottir

Annonse fra Eliteserien: