Fornøyde gutter! Spillerutvikler Kim Andre´Pedersen og  resignert trener Ståle Haglo.

Ståle Haglo blir med videre

Ståle har satt sitt gode preg på både akademi-jenter og gutter de siste årene, og det har han heldigvis tenkt å fortsette med. Det må jo bety at mannen trives.

Annonse:

- Det er jo gøy, da!

Ståle smiler og legger til at det er hovedgrunnen til at han forlenger kontrakten. Og bedre grunn kan man vel ikke ha?

- Jeg får gode og hyggelige tilbakemeldinger fra både spillere og foreldre, og det setter jeg stor pris på. Jeg har veldig lyst til å være med å bygge jenteakademiet videre – både til å bli  landets beste og mer enn det.

Ståle forteller om interesserte og sultne spillere som gir av seg selv også som mennesker, og nettopp det gjør at han gleder seg til fortsettelsen sammen med dem.

- Det er klart det er gøy å få være med å forme unge fotballspillere som higer etter å lære og å utvikle seg, det er fantastisk å trene spillere med en slik innstilling. Frem til nå har jeg jobbet med jenter i ungdomsårene, og nå ser jeg frem til å starte å jobbe med våre aller yngste jenter også. 

Utviklingsleder Kim André Pedersen er strålende fornøyd med å ha sikret seg Ståle’s signatur.

- Han er en flink fagmann og en veldig god pedagog, han har gode samarbeidsevner og er i kontinuerlig utvikling som trener. Når i tillegg både spillere og kolleger stortrives med Ståle er det klart vi er veldig glade for at han har signert en to-års kontrakt med Jenteakademiet, det er nemlig ikke så vanlig på damesiden.

Ståle Haglo skal være hovedtrener for Jenter 15 og bidra inn mot Jenter 17, rekrutt og NM.

 

Annonse fra Eliteserien: