To Cup-kamper på to dager

VM-pausen gjelder ikke for talentene våre

Annonse:

Denne uken skal Stabæks talentfulle jenter ut i to cup-oppgjør. I kveld gjelder det siste hinder for å kvalifisere oss til 1. runde i NM J16. Den kampen går på Nadderud (KG2) og har avspark klokken 18:30. Motstander er KFUM – altså et av jentelagene til klubben med det fulle navnet: Kristelig Forening for Unge Menn – Oslo. Dette er med andre ord litt som da vi kunne trekke Young Boys Ladies i Champions League for noen år siden.

Thea Loennecken skal bryne seg mot Elverum på torsdag. Her fra kampen i seniorcupen mot ØHIL 15. mai
Thea Loennecken skal bryne seg mot Elverum på torsdag. Her fra kampen i seniorcupen mot ØHIL 15. mai

KFUM gikk videre etter en triller av en kamp mot Kongsvinger hvor de til slutt dro i land en knepen 4-3 seier. KFUM ledet 3-0, men Kongsvinger utlignet til 3-3 kvarteret før slutt. Kampen ble avgjort med flott scoring fra Margrethe Høgh Sognnæs i det 83. min. Stabæk på sin side gikk videre etter 7-1 seier borte mot Elverum. Vi ser for oss en tett og underholdende kamp, så ta gjerne turen til Nadderud.

NM J19

I morgen, torsdag,er det så klart for 1. runde i NM J19. Motstander en nok en gang Elverum. Det blir den fjerde turen til Elverum i år i cupsammenheng, så vi finner nok veien. (Også G16 og Herrelaget har møt Elverum i NM i år).

Kampen spilles på Elverum stadion og har avspark klokken 13:00. Heldigvis er morgendagen en fridag, så det er fullt mulig å ta turen.

Siden det er ferie i Toppserien kommer vi til å stille med en god del av A-lagspillerne. Som kjent har vi mange som holder junioralder i A-stallen i år. I denne kampen måt Stabæk finne seg i å være favoritt – ikke minst med tanke på at vi gikk helt til finalen i NM J19 i fjor og mange av våre som spilte den finalen fortsatt er med.

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 
 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: