Treneroppsettet for 2019

Slik blir treneroppsettet for Stabæks elitesatsing på kvinne/jentesiden i 2019.

Annonse:

A-laget

Vanja Stefanovic har som kjent forlenget med to nye år som hovedtrener for A-laget. Martin Lindmark fortsetter som assistenttrener i 50 % stilling og Espen Granli fortsetter som keepertrener.

Ingvild Stensland vil være Toppspillerutvikler i 50% stilling og ha ansvar for spillerne på A-laget som faller inn under dette ansvarsområdet. Stensland forsetter også i sin stilling på NTG og vil der ha ansvaret for mange av jentene som spiller i Stabæk.

Rekruttlaget

Katrine Tretteng (bildet øverst i saken) får hovedtreneransvaret for Rekruttlaget. Kamparenaen for spillerne i denne treningsgruppen, er 2. divisjon avdeling 1 og NM J19. Katrine har lang fartstid med yngre lag på jentesiden i Stabæk. Hun var assistent for Rekruttlaget i 2018.

J15/J17

Hovedtrener for denne treningsgruppen blir Ståle Haglo (bildet øverst i saken), som også var med i 2018. Han får nå hovedtrener ansvaret for de yngste talentene i elitesatsingen til Stabæk. Katrine vil fortsatt bidra på J15/17, men Ståle vil ha det overordnede lagsansvaret.

Denne treningsgruppen vil ha tre kamparenaer:
J15-Regional, J17-Regional og NM J16.

J15 laget feide all mostand av banen og vant kvalifiseringsspillet i desember på overbevisende måte (12 poeng på fire kamper og 21-1 i målscore). J17 har én kamp igjen i sitt kvalifiseringsspill (spilles 6. januar), men har så langt også vært suverene (6 poeng på to kamper og 13-1 i målscore). De har også sikret seg plass i serien.

Martin Lindmark
Martin Lindmark

Toppspillerutvikler J15/J17 og Rekrutt

Martin Lindmark er Toppspillerutvikler i 50% stilling med ansvar å følge opp spillerne i treningsgruppene J15/J17 og Rekrutt.

For tiden jobber vi med å ansette en assistent til disse lagene og håper å ha det på plass i løpet av januar.

Ny administrativ leder for Jenteakademiet

Ny administrativ leder for Jenteakademiet er Melissa Bjånesøy. Hun er ansatt i en 50% stilling og skal følge opp trenerne og styrke kommunikasjonen fra klubb til spillere og foreldre.

Les mer om treneroppsettet...

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: