Cornelia Fladberg er med videre

TOPPSERIEN 2019: Midtbanespiller Cornelia Fladberg har i ettermiddag skrevet ny kontrakt med Stabæk Fotball Kvinner.

Annonse:

17 år gamle Cornelia Fladberg har tidligere spilt for Mysen og Askim, før hun kom til Stabæks juniorstall i januar 2017. Etter å ha hospitert en god del for A-laget i fjorårssesongen, signerte Cornelia første gang med A-stallen i januar 2018.

- Nå vil jeg trene med bedre spillere, og alt går fortere. Det gjør at jeg må være fullt fokusert på hver trening, noe som jeg tror også vil gi meg bedre utvikling.

Dette sa midtbanespilleren da hun signerte for A-laget i starten av året. Hvordan har utviklingen din vært gjennom sesongen og nå som du har trent fullt med A-laget?

- Jeg synes jeg har tatt steg i utviklingen min i løpet av denne sesongen, spesielt gjennom høstsesongen. Det har vært et stort steg opp på balltempo og trøkk på treningene, en utfordring jeg synes har vært både lærerik og morsom.

Beskriv deg selv som spiller, hvilke kvaliteter har du?

- Jeg er en spillende spiller som liker å ha mye ball. Mine kvaliteter på banen er at jeg er en god playmaker som setter opp medspillere i gode situasjoner, i tillegg er jeg god til å dra av press og skape ubalanse hos motstanderlaget.

Hva har ditt hittil beste øyeblikk i Stabæk?

- Mitt hittil beste Stabæk øyeblikk er semifinalen i j19 NM mot Kaupanger, det er noe spesielt med å vinne viktige, tette kamper. I tillegg var mitt første Toppseriemål veldig stort *.

Se Cornelias første mål i Toppserien mot Grand Bodø:


* Nordlandshallen var stedet, og motstander var Grand Bodø i juni, da Cornelia kom inn på etter pause og en relativt hendelsesløs første omgang. I det 74. spilleminutt kom den første og etterlengtede scoringen, og det var nettopp Cornelia som plasserte ballen i nordlendingenes nett. Kampen endte 3-0 til Stabæk.

Hvilke forventninger har du til Toppserien 2019? Hva skal til for å klatre på Toppserie-tabellen?

- Jeg forventer at vi gjør det bedre enn vi gjorde i år. Nå virker det som vi får inn flere rutinerte, eldre spillere som kan være med på å heve kvaliteten både på treningene og i kamp, i tillegg må vi som er her fra før fortsette det gode og harde arbeidet- sammen..

Cornelia har byttet sitt draktnummer fra 14 til 10 i anledning Toppserien 2019. Vi gratulerer så mye med fornyet kontrakt!

Cornelia Fladberg

  • Født: 8. februar 2001

  • Drakt nr: 10

  • Posisjon: Midtbane

  • Tidligere klubber: Mysen, Askim

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: