Guro Bergsvand er med videre

TOPPSERIEN 2019: Forsvarsspiller Guro Bergsvand har skrevet ny kontrakt med Stabæk Fotball Kvinner.

Annonse:

Guro er født i Oslo, har bachelor i medievitenskap fra University of California. Til daglig jobber hun hos Stabæk-partner ECIT Solutions AS på Fornebu. Hun debuterte som Stabæk-spiller 2014, men hadde så et studieavbrekk, før hun kom tilbake til Stabæk i 2018.

Gratulerer så mye med signeringen Guro. Hva gjorde at du valgte å resignere?

- Først og fremst er det trivselen. Jeg liker meg veldig godt i Stabæk, med gode trenere og en bra spillergruppe. Og selvom prestasjonene har svingt i år, har jeg troen på at vi kan være med på å bygge et nytt grunnlag for videreutvikling av laget, både neste år, og årene som kommer.

For folk som ikke kjenner deg, kan du beskriv deg selv som spiller?

- Jeg er en duellsterk spiller med stort engasjement og en bra pasningsfot.

Hva betyr Stabæk for deg?

- For meg er Stabæk trygt. Jeg får utviklet meg som spiller og som person. Det er en klubb med stort nettverk og personer som virkelig bryr seg om klubben. Dette gjør at man får lyst til å gi noe tilbake, og jobbe hardt for å oppnå mål - både for klubben og seg selv.

Hvilke forventninger har du til Toppserien 2019? Hvordan skal Stabæk løfte seg fra årets 8. plass?

- Jeg forventer at vi som lag presterer på et mer stabilt nivå og fremstår tryggere, både defensivt og offensivt. Gjør vi det, tror jeg vi har et bedre grunnlag for å sanke mer poeng neste sesong. Vi hadde en ung stall i år, så det blir spennende og se hvordan vi utvikler oss videre sammen - med ett år mer «toppserieerfaring» i bagasjen. Jeg har troen på at vi kan ta mange steg, både kollektivt og individuelt, men vi er selvfølgelig avhending av en god stall, og mindre skader. Får vi til det, har jeg troen på at vi kan hamle opp med hvem som helst.

Guro bytter sitt draktnummer fra 4 til 8 i anledning ny sesong i Toppserien.

Guro Bergsvand

  • Født: 3. mars 1994

  • Drakt nr: 8

  • Posisjon: Forsvar

  • Tidligere klubber: Heming, Lyn, University of California, Berkeley, Lyn

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: