Lotta Fennefoss er med videre

TOPPSERIEN 2019: Forsvarsspilleren Lotta Fennefoss har også signert ny kontrakt med Stabæk Fotball Kvinner.

Annonse:

Lotta er født i Oslo, har bachelor i biomedisin fra University of Florida. Til daglig jobber Lotta i firmaet AbbVie | Pharmaceutical Research & Development, som holder til hos Stabæks partner Technopolis på Fornebu. Hun ble Stabæk-spiller i januar 2018.

Gratulerer så mye med signeringen Lotta. Hva gjorde at du valgte å resignere?

- Siden jeg kom til Stabæk i fjor har jeg trivdes veldig godt og føler at jeg utvikler meg som spiller der. Det gode samholdet i gruppa og til trenerteamet gjør at man gleder seg til hver trening og det blir et fristed fra studie og hverdagen.

For folk som ikke kjenner deg allerede, kan du beskriv deg selv som spiller?

- Jeg er en spiller som har god overblikk og ro, kombinert med hurtighet. I tillegg vil jeg si at jeg er god på kommunikasjon på feltet, naturlig nok også gjennom min posisjon som stopper. Jeg har bare spilt en sesong i toppserien så jeg gleder meg helt klart til å fortsette å forbedre både styrkene og svakhetene mine til neste sesong.

Hva betyr Stabæk for deg?

- Samarbeidet mitt med Stabæk har ikke vart så lenge. Jeg har bare vært i klubben ett år, men har allerede mange gode minner. Det beste er nok at jeg fikk muligheten til å komme inn i startelleveren og spilte hvert eneste minutt av forrige sesong. Å få så mye tillit allerede det første året var stort.

Hvilke forventninger har du til Toppserien 2019? Hvordan skal Stabæk løfte seg fra årets 8. plass?

- Forventningene i år avhenger helt klart at vi får en bredere stall med flere rutinerte spillere. Vi hadde mange gode spillere i fjor, men slet med noen langtidsskader og til dels veldig tynn tropp. Derfor håper jeg at hvis vi har en litt bredere stall til sesong oppkjøringen at vi skal få til en mer stabil sesong til neste år.

Lotta Fennefoss

  • Født: 13. oktober 1994

  • Drakt nr: 6

  • Posisjon: Forsvar

  • Tidligere klubber: Lyn

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: