Lanserer nye mobildeksler i samarbeid med Phonecases3D

Nå kan Stabæk pryde mobilen din.

Annonse:

Nå kan du via denne lenkenkjøpe unike  mobildeksler med bilde av blant annet Stabæk-logoen i ulike varianter, Nadderud stadion og andre motiv både med og uten ditt eget navn/egen tekst. Du kan faktisk velge mellom hele 12 forskjellige design, og med over 50 forskjellige mobilmodeller å velge i fra tre forskjellige merker (Apple, Huawei og Samsung) er det stor sjanse for at vi har et deksel som passer din mobil.

Phonecases3D er et internasjonalt selskap basert i Sverige og startet av den Norske grunderen Christian Nyborg. De er kjent for å produsere mobildeksler av høy kvalitet med patentert 3D teknologi som gir de et unikt utseende. Designene er eksklusive og er skreddersydd for klubbene de leverer til. I dag jobber de allerede med flere klubber som blant annet Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Dundee United, Hibernian, Malmö, Rosenborg, og nå også Stabæk Fotball i Norge.  

Vi gleder oss til å høre tilbakemeldingen fra dere supportere og ser frem til å lansere enda flere design tiden fremover.

De nye mobildekslene får du kun kjøpt via denne lenken på vår hjemmeside eller på våre sosiale medier, og de vil ikke være fysisk tilgjengelige i butikken. 

Annonse fra Obos-ligaen: