Stabæk og Ohi tuktet serielederen

«Fort-Nadderud» reiser seg. Ohi herjet igjen for Stabæk, som tok sin tredje strake hjemmeseier da Sarpsborg 08 gjestet Nadderud i kveld.

Annonse:

Det var en jevn åpning mellom lagene, med mye dueller lokalisert diverse steder på banen, men de store sjansene uteble i kampens 30 første minutter. I det 30.minutt skulle det derimot ta helt av på Nadderud.

Ohi ble spilt igjennom av Kassi i Sarpsborg 08s sekstenmeter og ble felt av sarpingenes Sigurd Rosted. Begge lag så på dommeren - dommeren pekte på straffemerket, samt tidelte Rosted direkte rødt kort for taklingen og provoserende oppførsel. Ohi fikk æren av å ta straffen og gjorde det på beste tenkelige vis; Han plasserte ballen hardt nede i hjørnet bak motstanderens keeper. Vi var i ledelsen etter 31 spilte minutter, og Ohi var med dette ligaens toppscorer!

Etter dette begynte også de større sjansene å melde seg for de blaa, men resultatet stod til pause.

Stabæk forsøkte iherdig å angripe ved enhver mulighet etter pause, og etter 51 minutter var Ohi spilt alene igjennom med Sarpsborg 08s keeper, men sistnevnte tok skuddet til Eliteseriens toppscorer.

Men tomålsscorer skulle han bli. Vår unggutt Hugo Vetlesen skulle først prestere å chippe en presis ball retning Ohi, som satte den ballen i mål fra en nokså spiss vinkel. Nadderud til himmels og Vetlesen noterte seg for sin første målgivende, på nydelig vis!

Og som i serieåpningen skulle Ohi og Stabæk totalt ydmyke sin motstander. Moussa Njie stormet framover på kontring og ganske enkelt lempet den ballen videre til Ohi, som satte den enkelt i mål. Seks mål og to hat trick på sesongens fire første kamper er mer enn godkjent fra vår eminente spiss!

Også i dag stod Stabæk godt i forsvar, ledet av en god kaptein-Skjønsberg, og klubbens lokale forsvarsfirer.

Alt klaffet for de blaa og dette resulterte i en ny jubelkveld på Nadderud, som kun underbygger våre mistanker; Stabæk nekter å tape på hjemmebane!

Foto: Knut Omholt Jensen

 

Kampfakta:

Stabæk- Sarpsborg 08

Nadderud Stadion, 3870 tilskuere

Ohi Omoijunafo (31)

Ohi Omoijunafo (73)

Ohi Omoijunafo (87)

Stabæk:

Sayouba Mandé- Håkon Skogseid, Morten M. Skjønsberg, Andreas Hanche-Olsen, Jeppe Arctander Moe- El-Hadji Ba, Luc Kassi (Daniel Granli),  Tonny Brochmann (Sindre Mauritz Hansen), Hugo Vetlesen (Emil Bohinen), Moussa Njie- Ohi Anthony Omoijuanfo

Innbyttere: 

Singh Sandhu, SIndre Mauritz Hansen, Daniel Granli, Emil Bohinen, Ola Brynhildsen, Morten Olsen, Sebastian Pedersen

Gule kort:

Joachim Thomassen, Ole Jørgen Halvorsen (Sarpsborg 08)

Røde kort:

Sigurd Rosted (Sarpsborg 08)

Annonse fra Eliteserien: