Tidligere Godset-spiller klar for Stabæk

Henter Rønning Ovenstad på lån fra østerrikske Sturm Graz, frem til sommeren.

Annonse:


Martin Rønning Ovenstad ankom onsdag Marbella og ble varmt tatt i mot av Stabæk-gutta. I løpet av onsdagskvelden besto midtbanespilleren den medisinske testen og er dermed klar som Stabæk-spiller.

23-åringen har tidligere spilt for Strømsgodset før turen gikk til Østerrikske Sturm Graz. Nå ikler Lier-gutten seg i blått frem til sommeren 2018.

Jeg liker veldig godt måten Stabæk spiller fotball på. Jeg tror det kan passe meg godt med en morsom, offensive og spillende fotball.

— Martin Rønning Ovenstad

- Det er veldig deilig å være på plass. Jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har hilst på gutta og vært med på en lett økt. Dette er en fin gjeng. Jeg kjenner noen av dem fra før, og har hilst og blitt litt kjent med de jeg ikke kjenner, sier Ovenstad, etter å ha tilbrakt onsdagen sammen med laget.

Ovenstad liker å se på seg selv som en spillende midtbanespiller. Han trives med ball i beina og godt, raskt samspill. Unge Ovenstad går heller ikke av veien for å fyre av noen skudd i ny og ne. Og klubben Stabæk mener han å kjenne godt. 

- Jeg har spilt mye mot Stabæk og sett dem både live og på TV. Jeg liker veldig godt måten Stabæk spiller fotball på. Jeg tror det kan passe meg godt med en morsom, offensive og spillende fotball. Jeg liker Stabæk som klubb så jeg tror dette kan bli veldig bra.

Fredag kan Ovenstad få sin debut for Stabæk i treningskampen mot russiske FC Rostov.

Bestill Budstikka Pluss og få tilgang til våre treningskamper direkte fra Marbella

Se bilder fra Martin Rønning Ovenstads første dag med Stabæk-gutta:

Annonse fra Eliteserien: