Tilbake fra utlån til ny kontrakt: - Jeg sikter høyt

Blir Stabæk-spiller i to nye år.

Stryningen Simen Lillevik kom til Stabæk i fjor sommer fra Førde og fikk ni kamper for Stabæk 2 sist høst. På nyåret dro Lillevik på utlån til OBOS-laget Kongsvinger, og tar med seg 13 kamper fra start i 1. divisjon når han returnerer til Nadderud for å konkurrere om å vokte Stabæk-buret i 2018. 

- Det har vært en fin utfordring for meg dette året her. En erfaring som er fin å ha med seg. Man lærer av alt, uansett om det er enkel læring eller litt tyngre læring.

Foto: Kristian Bjerke
Foto: Kristian Bjerke

"Team Granli"

23-åringene har hatt tett kontakt med Stabæk gjennom året på utlån og brukt fridagene med Kongsvinger på treningsfeltet med de Blaa. Nå ser han frem til å jobbe og lære videre i Espen Granli sitt keeperteam.

- Hver dag jeg er med de lærer jeg noe nytt og det har jeg fått erfart dette året her. Når jeg har fått fri fra Kongsvinger så har jeg vært med her og trent når jeg har kunnet. Alt for å få erfaring og læring hele tiden. Jeg gleder meg til å jobbe med de neste år.

- Jeg falt pladask for klubben

Lillevik var vitne til skjebnekampen mot Jerv 4. desember fra spillerbenken og fikk sammen med resten av Nadderud oppleve de ville jubelscene. Det har styrket båndet til klubben.

- Det gjorde at jeg fikk sett hva våre supportere er laget av. Jeg falt pladask for denne klubben, så jeg er kjempeglad og stolt over å forlenge med Stabæk, sier Lillevik til stabak.no.

Utfordrer med høye ambisjoner

Simen Lillevik er tydelig på hva slags ambisjoner han har som utfordrer til keeperplassen den kommende sesongen. Og tror Stabæks unge mannskap nok engang kommer til å overraske norsk toppfotball.

- Jeg forventer at vi må bygge videre på det Stabæk har levert i år. Jeg tror vi kan overraske enda et år og nå høyt. Vi skal hvert fall ikke hvile. For min egen del så er målet å gi alt for å bli nummer en. Jeg sikter høyt.

Simen Lillevik Kjellevold

  • Posisjon: Keeper

  • Født: 7. november 1994

  • Tidligere klubber: Vikane IL, Stryn IL, Førde, Kongsvinger

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: