- Alle kunne se hvor sultne vi var

Det var ikke tvil om at de Blaa ville slå tilbake etter fadesen mot Sandefjord. Det gjorde de så til de grader.

Annonse:

Stabæk 3-0 Aalesund

- Det var viktig å slå tilbake etter tapet. Alle på stadion kunne se hvor sultne vi var for å vinne denne kampen. Spiller vi så bra hver kamp kan vi bli en stor overraskelse i cupen, sa målscorer Raymond Gyasi etter kampen.

Et fantastisk forarbeid av Ohi gjorde at Gyasi enkelt kunne sette inn sin første Stabæk-scoring etter 20 minutter, mens boren hans, Edwin Gyasi, måtte fortvile i den oransje drakta.

- Det føles godt å score mitt første mål. Broren min var så stolt av meg at jeg spilte bra og fikk et mål. Men det viktigste er at vi går videre til neste runde, sa Raymond Gyasi.

Mye bakrom

Aalesund var aldri i nærheten av å slå tilbake, og Gyasi forteller at de var gode til å utnytte bakrommene.

- Det viktigste vi gjorde var å gå i gode løp bak forsvaret deres. Alle angrepsspillerne våre gjorde det, for det var mye rom der, sa han.

Eventyrlig skudd

Etter det første målet skulle Lumanza teste skuddfoten. Fra 25 meter fyrte han en rakett av de sjeldne i krysset.

- Jeg har øvd litt på frispark, men dette her kom ut av ingenting. Det gikk så fort, så jeg prøvde et skudd når jeg fikk muligheten, og heldigvis gikk den inn, fortalte Lumanza etter kampen.

Like etter pause økte Brochmann til 3-0 ved å vende bort en forsvarsspiller på elegant vis, og banke ballen i nederste hjørne.

- Kan gå til finalen

Med slike prestasjoner kan spillerne sikte høyt. Lumanza tror de kan gå helt til finalen på Ullevaal.

- Jeg stoler på laget og lagkammeratene mine, og jeg mener vi har de kvalitetene som trengs for å gå helt til finalen. Vi frykter ingen, sa han.

I neste runde venter Lillestrøm borte i cupen. Det var et oppgjør som endte 2-2 i serien for en måned siden.

- Vi må ta motstanderne serriøst, og Lillestrøm er tross alt et derby, så det blir en tøff kamp. Vi må gå der og spille vårt eget spill, så kan vi slå dem, avsluttet Raymond Gyasi.

Annonse fra Eliteserien: