Stupheadet inn årets første

Nå vil Hugo bli toppscorer.

Tolv mål og kun to baklengsmål er fasiten etter to oppkjøringskamper. Stabæks unge mannskap viste i dag at det er nivåforskjell på Eliteserien og Obosligaen. Sju mål hamret de inn bak Kongsvingers keeper i snøværet på Nadderud. 

- Det gir selvtillit å vinne kamper og score mange mål. I tillegg holder vi tett bakover også, vi har kun sluppet inn to mål på to kamper. Vi er bra i begge ender, i begge bokser. Det er viktig, påpeker Hugo Vetlesen overfor Stabak.no

Stupheadet inn årets første

Vetlesen har ikke lagt skjul på at han vil bli toppscorer for Stabæk i årets sesong. Og han mener alvor. I dag kom den første nettkjenningen i 2018. 

- Det er et fint innlegg fra Emil på bakerste, så stupheader jeg ballen inn fra kort hold. Det var godt å åpne målkontoen, beskriver unggutten. 

17-åringen ble på mange måter symbolet på Stabæks ungdomsrevolusjon forrige sesong. Og nå får han selskap av stadig flere unggutter. For Toni Ordinas, han fortsetter å gi ungdommen sjansen på det øverste nivået. 

Ungguttene griper sjansen

I dag spilte Jesper Daland sin andre kamp fra start. 16 år gamle Nicolas Pignatel fikk sin debut for A-laget. Og Oscar Aga, også han 16 år, viste på ny hvilken målsnik han er. 

Vetlesen, som fikk sitt store gjennombrudd i Eliteserien forrige sesong, bare 17 år gammel, sier at alle unner hverandre det beste - og at hungeren etter å fortsette utviklingen er stor både hos ham selv og lagkameratene. 

-  Vi har en følelse av at ingenting er umulig. De som kommer inn griper virkelig sjansen. Vi må bare fortsette sånn, avslutter han.


 

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: