Brochmann: -Vi skal bare fortsette

Matchvinneren forteller om hvordan gutta stilte opp for hverandre da det så mørkt ut, og hva planen er for de neste kampene.

Annonse:


Stabæk punkterte Odd med en solid snuoperasjon på Nadderud mandag kveld. Matchvinner Tonny Brochmann synes at denne seieren av fortjent, og ikke minst deilig.

-Vi har spilt flere gode omganger i det siste, og vi har ikke fått noen bra uttelling på sjansene våre. Men i dag var det deilig å endelig score nok til å vinne

-Vi har flere bra muligheter i både første og andre omgang, men vi setter den ikke i mål. Men vi gir ikke opp, vi er der for hverandre. Så får vi det første målet, og da får vi tro på at "vi tar det her".

Tonny stod for den matchvinnende 2-1-scoringen mot Odd i kveld, og kimser ikke av hva det betyr for ham.

-Den scoringen betyr mye. Jeg har hatt mye muligheter de siste kampene, og føler selv at det for ofte har blitt blokkert istedenfor å gå i mål, eller så blir det et dårlig treff, så det er utrolig deilig å score nå. 

Og Brochmann er positiv før kampene som kommer.

-Nå skal vi bare fortsette, vi skal fortsette med det bra spillet vi har hatt de siste par kampene. Vi tar med oss det positive, og skal være mer effektive framover, så blir det bra.

Vil du se Brochmann & co gjøre det samme mot Bodø/Glimt som mot Odd? Kjøp billett her.

Annonse fra Obos-ligaen: