- Dommeren dømmer feil

Annonse:

Dommeren blåste straffe mot Håkon Skogseid som gjorde at Stabæk bare fikk med seg ett poeng fra Aalesund. Det mener han selv at var en feil avgjørelse.

- Han fyrer av et skudd hvor jeg er mellom mål og ball. Dommeren tror den treffer en hånd som står ut mot kroppen, men ballen treffer en hånd som er helt inntil kroppen. Dommeren dømmer feil, men han dømmer straffe, og vi hadde jo mulighetene til å gå opp til 2-0 også, sa Skogseid etter kampen.

Stabæk-trener Toni Ordinas vil ikke kommentere straffesutiasjonen, og synes det er viktigere at De Blaa fokuserer på seg selv.

- I Stabæk har vi ikke lov til å klage, om det er på garderoben, gressmatta eller dommerne. Så jeg vil heller at vi ser på hva vi kunne gjort bedre for å vinne kampen, for vi har mulighetene til å score mer enn et mål i dag, sa han.

Taper to poeng

Ordinas var ikke fornøyd med resultatet, og føler at de står igjen med to tapte poeng.

- Vi føler jo at vi taper to poeng når de får en utligning så sent og vi har muligheter til å både øke ledelsen og ta ledelsen på ny, sa han.

Skogseid deler også den tankegangen, og var også en skuffet mann etter kampen.

- Det var sjanser begge veier, men jeg mener at uten den situasjonen og om vi ahdde litt mer kvalitet i noen øyeblikk, så hadde vi tatt med oss alle tre poengene i dag, sa Skogseid.

God debutant

Ronald Hernandez fikk sin debut for Stabæk, og kronet det med en assist til Ohi. Han høster lovord fra treneren.

- Hernandez merker nok at folk går inn 100% i taklingene her i Norge, så det kommer han til å lære av. Som man ser i dag har han god teknikk offensivt, og at han er eksplosiv og kvikk. Til at dette var hans første kamp var det veldig positivt, sa Ordinas.

Lumanza og Ohi suspendert

Både Ohi og Tortol Lumanza pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen, og må da stå over lørdagens kamp mot Strømsgodset. At to av de mest sentrale spillerne må stå over bekymrer ikke Ordinas nevneverdig.

- Vi har en veldig bred tropp med gode spillere, så det tror jeg ikke kommer til å bli noe problem, avsluttet han.

Annonse fra Eliteserien: