Årets fyrverkerisalg

Tradisjonen tro vil også i år de blaa og frivillige fra Stabæk Support selge fyrverkeri fra både Nadderud stadion og Billingstadsletta, til inntekt for klubben sin.

Annonse:

SISTE SALGSDAG ER LØRDAG 30.12! Nyttårsaften er det ikke salg av fyrverkeri pga lokale bestemmelser.

Foregående år har hovedansvarlig for fyrverkerisalget, Johan Haavik, gått tøft ut med mål om en halv million kroner på kassa. Det har vært en suksess, og denne skal gjentas på tampen av 2017.

Stabæk Support kjører utsalg både på parkeringsplassen på Nadderud stadion og hos Møller Bil Asker og Bærum på Billingstad.
- Selvfølgelig går hele overskuddet fra begge salgssteder til klubben vår, så vi skal i hvert fall gjøre det vi kan for å fylle opp klubbkassa litt, sier Johan.

Trofaste supportere trosser vær og dropper juletilstelninger år etter år. Stabæk Suppport minner om at folk bør handle fyrverkeri de første dagene i romjulen for å unngå de store køene (se åpningstidene nederst i saken). Nyttårsaften holdes utsalg av fyrverkeri stengt, da lokale bestemmelser begrenser salget.

Leverandør av årets fyrverkeri er som i fjor Svea, som har vist seg frem på Nadderud ved flere anledninger og til stor begeistring.

Salget foregår som vanlig på parkeringsplassen på Nadderud, og altså i tillegg hos Møller Bil Asker og Bærum, adresse Billingstadsletta 2 på Slependen.

Åpningstider begge steder:

Onsdag 27. desember:  kl 10:00 – 18:00

Torsdag 28. desember: kl 10:00 – 21:00

Fredag 29. desember: kl 10:00 – 21:00

Lørdag 30. desember: kl 10:00 – 18:00 (10 - 14 på Billingstad)

Annonse fra Eliteserien: