-Godt å se at vi reiser oss

Les hva spillere og trenere tenker om kampen.

Annonse:

Tre mål holdt til tre poeng mot Molde på Nadderud i dag. Da Molde gikk opp til 3-2 med minutter igjen, kom en sluttspurt fra gjestene, men i dag holdt de blaa unna og kunne ta med seg alle poengene fra en spennende kamp.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var ikke imponert over det laget hans presterte på den grønne matta på Nadderud: - Dette var en svak kamp av oss. Det var ikke i nærheten av der vi har vært i det siste og det vi kan. Derfor er vi skuffa over å tape kampen. I dag virket det ikke som vi kom oss ut av andregir før det var for seint. Kvalitetet i den siste pasningen eller avslutningen var ikke god nok, og da blir det vanskelig å vinne kamper. Vi spilte litt for ”safe” og da ble det for enkelt for Stabæk å forsvare seg. Sluttspurten vår kom også for sent. Det er vilje der, men for dårlig kvalitet i det vi leverer,  og da holder det ikke til å vinne tette og tøffe kamper som dette. Alle kamper i Eliteserien er jevne, og i dag scorer de først og får satt kampen i sin bane. Da blir det som det ble i dag, dessverre, erkjenner en skuffet Molde-trener.

 

Stabæk-kaptein Morten Skjønsberg : - I dag kom vi godt i gang. Vi ligger bra med kort avstand mellom lagdelene. Vi står ganske høyt og det er jo en viss risiko, men i dag synes jeg vi stort sett greide å rydde opp i det som kom. Godt å få den første scoringen, men irriterende at vi slipper inn 3-2 målet deres på slutten. Heldigvis kom de ikke nærmere, så da får vi med oss viktige poeng. Det synes jeg var en sterk prestasjon av oss. Men vi svinger en del i prestasjonene våre. Vi er for ustabile. Etter en god start har det vært mye opp og ned for oss. Men godt å se at vi reiser oss fra forrige oppgjør her på Nadderud mot Sandefjord, og se at vi kan spille relativt god fotball. Vi får satse på at vi greier å bli mer stabile i det vi leverer. Da kan det bli mange morsomme kamper utover høsten her på Nadderud, lover kapteinen.

Skjønsberg var godt fornøyd med sine nye lagkamerater, og særlig at vi har fått en svensk keeper som er eldre enn han! – Ja, nå er jeg ikke eldst lenger! Ellers har vi fått inn spillere fra hele verden, som det skal bli spennende å følge. Vi har en kineser og en fra Venezuela, en amerikaner, svensker og Franck Boli frisk og på benken i dag, så det skal bli bra!

Toni Ordinas var svært fornøyd både med poengfangst og prestasjoen på banen: - Dette var en god kamp fra oss, kanskje en av de beste vi har spilt. Vi har kort avstand mellom lagdelen og spiller disiplinert hele kampen. Vi var smarte med ballen stort sett, men vi møter et tøft lag som vi oss kamp til døra, både på 2-1 og på 3-2, så dette var spennende til siste slutt. Men desto deiligere å vinne og ta med oss viktige poeng. Viktig at vi fikk det første målet, fordi det åpner opp kampen og gir oss litt mer rom, men mot Molde vet vi at vi møter tøff motstand fra et godt lag, så denne kampen levde helt til dommeren blåste av. Synes vi leverer en solid prestasjon, og jeg er veldig godt fornøyd med det laget presterte i dag, avslutter en fornøyd spanjol.

 

Neste kamp er cupkamp mot Lillestrøm. På Åråsen på lørdag. - Heldigvis får vi litt tid til å restituere oss, så vi skal være friske, raske og uthvilt til den kampen, sier Skjønsberg. -  Vi gleder oss til det, og reiser opp for å slå fugla. Det er ikke umulig, men helt sikkert ikke lett. Så vi tar imot støtte fra våre tilhengere på tribunen, så håper vi ser mange i blått på Åråsen!

Annonse fra Obos-ligaen: