- Jeg burde kanskje lagt meg

Målscorer Oscar Aga ble hindret i Altas sekstenmeter på stillingen 1-1, men spissen holdt seg på beina. Det angret han litt på etter kampen.

Annonse:

I

Stabæk 2 - Alta 1-1

Stabæk 2 fikk med seg ett poeng hjemme mot Alta. Oscar Aga scoret Stabæks mål 58 minutter ut i kampen. Målsniken fra Ullevål var i ferd med å bli tomålsscorer noen minutter senere, men ble stoppet innenfor Altas sekstenmeter. Med ulovlige midler, mener hovedpersonen selv og noen ivrige Stabæk-supportere på sidelinjen. 

- Jeg tar en berøring forbi keeper, men blir kakket på hælen og kommer i ubalanse. Jeg holder meg likevel på beina, når jeg heller kanskje burde lagt meg, sier Aga til Stabak.no. 

Ett poeng mot Alta mener han likevel er til å leve med. 

- Det er absolutt bra å ta med seg ett poeng mot et Alta-lag som kjemper i toppen. Nå må vi bare plukke noen trepoengere utover også, sier Aga.

-  Det er en tøff kamp mot et godt lag. Jeg føler etter hvert at vi får satt et bra press på dem, og har bra kontroll. Men selvfølgelig, vi skulle gjerne hatt alle tre poengene, sier Aga. 

Aga er nå oppe i tolv mål på 18 kamper. Dagens fulltreffer kom like før timen var spilt. 

- Det er en bra pasning fra John i bakrom. Jeg kommer meg foran forsvarsspilleren og får trillet ballen forbi keeper, sier Aga om scoringen som altså ga Stabæk 2 det ene poenget hjemme på Nadderud. 

Stabæk 2

1 Simen Lillevik Kjellevold
15 Morten Renå Olsen
16 Andreas Schjølberg Hanche-Olsen
17 Xin Zhou
18 Jesper Norman Daland KAPTEIN
6 John Hou Sæter
7 Hugo Vegard Vetlesen
8 Christopher Georgiou Hurleen
10 Raymond Anane-Gyasi
11 Peder Vogt
9 Oscar Aga

Innbyttere: 

12 Herman Kristian Wulff
3 Christopher Cheng
4 Knut-Jørgen Rørnes Evensen
5 Nicolas Pignatel Jenssen

Se bildene fra kampen mot Alta:

Annonse fra Obos-ligaen: