Kalvebesøket skapte internasjonal oppmerksomhet

Kalven Fendt har fått både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet i media etter Nadderud-besøket.

Annonse:

"I Trøndelag har vi kyr på beitemark som er bedre enn denne banen her" var ordene Kåre Ingebrigtsen uttalte i pressesonen etter kampen mot Stabæk på Nadderud. Her kunne en forsåvidt bare lagt ballen død.

Men så er vi jo annerledesklubben; humor ble motsvaret.

I anledning kampen mot Viking i går, hadde Stabæk lånt kalven Fendt og gitt ham stadionets beste tilskuerplass. For å ikke nevne et stykke ordentlig bra beitemark like bak det ene målet.

Tar av i media

Og reaksjonene i media lot ikke vente på seg. Aftenposten var først ute med å omtale saken, men NRK, TV2 , VG og Nettavisen fulgte raskt opp med hederlig omtale av det humoristiske motsvaret, og i dag morges var det også skrevet en artikkel om det av danske TV2

Sportssjef Inge Andre Olsen sa følgende i sitt intervju med VG i forkant av kampen mot Viking.

"Vi har jo fulgt med på Rosenborg og Kåre og sett at han har fått så mange grå hår i det siste på grunn av prestasjonene og kritikk utenfra, så da tenkte vi at vi faktisk drar inn en kalv så han kan få noe å smile og le av i kveld.".

Fikk oppmerksomhet i Danmark

Danskene skrev at de har inntrykk av at Stabæks tilpasningsdyktighet er viktig i henhold til spillerforholdene, akkurat som at superspissen Ohi  er viktig for klubben. I slutten av egen artikkel nevnte de deres landsmann, RBK-spiller Nicklas Bendtner, som ikke scoret på Nadderud og kun har scoret fire mål denne sesongen, i kontrast til Ohis ni.

Annonse fra Obos-ligaen: