Moussa satte standarden

En frisk Moussa Njie satte inn to av tre mål mot Follo.

Årets første treningskamp ble en fin gjennomkjøring for Stabæks mange unggutter.

Hjemmelaget stilte med en ellever hvor to prøvespillere fikk tillit fra start. I oppstillingen figurerte også Tortol Lumanza, som fikk sine første minutter i Stabæk-trøya.

De Blaa styrte mye av banespillet fra start og et stykke ut i første omgang tok Moussa Njie ansvar, driblet seg gjennom Follo-forsvaret og satte ballen iskaldt til venstre for keeper. 1-0 var også stillingen til pause.

Samme mann økte ledelsen til 2-0 etter sidebyttet, før Sebastian Pedersen satte inn 3-0. Det ble også resultatet.

Flere unggutter og prøvespillere ble kastet innpå de siste 45 minuttene og de gjorde et positivt inntrykk. Oskar Løken holdt også på å tegne seg på scoringslisten, men forsøket fra unggutten ble reddet på streken.

De første 90 minuttene i 2017 tegner godt for fortsettelsen. Allerede neste lørdag er det en ny mulighet til å se våre unge håpefulle i aksjon. Da er Bærum motstander på Sandvika stadion.