Mediene hyller Stabæk etter Brann-seieren

Etter maktdemonstrasjonen mot fotballstorheten fra Bergen, sparte ikke mediene på de store ordene om seieren.

Annonse:

NRK mente at seieren var meget fortjent i favør av de blaa, og de skriver følgende om kampen:

Brann maktet ikke å mobilisere mot slutten, noe som ga Stabæk tre kjærkomne og fortjente poeng. Stabæk var faktisk nærmere 3-0 enn Brann var 3-1 i denne kampen.

De avslutter også egen artikkel med ord vi saktens kan fryde oss over:

Stabæk er nå på 5.-plass og melder seg også på i medaljekampen igjen. Laget er kun tre poeng bak Brann på sølvplass.

Dagbladet så seg enig med NRK om at seieren var fortjent og formulerte følgende:

Brann ligger på andreplass på tabellen, og var sånn sett favoritt foran møtet med Stabæk på Nadderud.

Men det var Stabæk som sjokkerte serietoeren og tok tre fortjente poeng.

Hva VG angår, hyllet de ikke bare den kollektive prestasjonen laget stod bak, men påpekte også hvilket arbeid vår eminente spiss nedla, samt fikk en kommentar fra vår hovedtrener om akkurat dette;

Ikke bare Stabæk var forvandlet fra å gå fra 0-5 mot Brann for tre uker siden til 2-0-seier og 10 skapte målsjanser søndag kveld. Stabæks spanske trener mener den 11 mål sterke Eliteserietoppscoreren Ohi Omoijuanfo fremstår annerledes nå enn for bare tre måneder siden.

– Han er mer eksplosiv. Han løper mye mer. Og forsvarerne er mye mer obs på ham nå. Derfor må han hele tiden endre måten han beveger seg på i boksen, sier Ordinas til VG. (...)

– Han scoret ett og var involvert i den andre. Men han var fantastisk i forsvar, første mann i press, den som skapte trøbbel for Brann. Han er mer og mer komplett som spiss. På et europeisk nivå, beskriver Ordinas.

TV2 forsøkte med sin beskrivelse av kampen å få understreket hvilket sjanseras Stabæk stod bak uten å makte å øke ledelsen. De skriver følgende:

Stabæk produserte mulighet på mulighet, men Leciejewski (Branns målvakt, red. anm.) var god mellom stengene.

De påpeker det samme atter en gang senere i sin artikkel;

Kampen bølget frem og tilbake. Leciejewski gjorde en bedre jobb (keeperspillet ble påpekt som svakt ved 2-0, red. anm.) da han hindret både Gyasi og Kassi ti minutter seinere.

Å bli lagt merke til i mediene, er vi absolutt fornøyd med og vi kan absolutt bli vant til slik positiv oppmerksomhet. Alltid, uansett.

Annonse fra Eliteserien: