Ny partner: Pizzabakeren Stabekk

Pizzabakeren Stabekk og Stabæk Fotball inngår samarbeid.

Annonse:

Den nye avtalen mellom Pizzabakeren på Stabekk og Stabæk Fotball gjelder ut 2019-sesongen, og til glede for publikum så innebærer avtalen blant annet at Pizzabakeren Stabekk setter opp en pizzakiosk bak hovedtribunen på Nadderud til sesongstart i 2017. 

- Morten Hodne Steensland (franchisetaker Pizzabakeren Stabekk), velkommen som partner hos Stabæk Fotball. 

- Tusen takk – vi gleder oss til samarbeidet!

- Hvorfor går dere inn som samarbeidspartner?

- Fordi vi har stor tro på Stabæk Fotball, både som toppklubb i Toppserien og Eliteserien og med sin store barne- og ungdomsavdeling og sitt akademi. Stabæk er den viktigste klubben som skaper liv og idrettsglede i Bærum. Stabæk Fotball gir et fantastisk tilbud for innbyggere og for hele regionen, og siden Pizzabakeren handler om lokalt engasjement og glede, er et samarbeid med Stabæk Fotball helt naturlig.

- Pizzabakeren er den pizzakjeden som vokser kjappest i Norge. Hva mener du er deres suksessoppskrift?

- Vi forsøker ganske enkelt å gjøre alt vi kan for å bli best på både pizza og kundeservice. Med nybakte bunner, som vi baker selv hver eneste dag, ekte ost fra Tine og råvarer av ypperste kvalitet, er vårt mål å gi kunden en pizza som smaker mer enn den koster. Vi har et fantastisk team som står på hver eneste dag for at hver eneste kunde skal få den opplevelsen de fortjener. Dermed er vår oppskrift veldig lik Stabæk Fotballs. Det handler om masse jobbing og lagarbeid for å bli så gode som mulig, hver enkelt og som lag.

Steensland gleder seg til å samarbeide med den blaa familien, og ønsker alle sammen velkommen til å bestille pizza hos Pizzabakeren Stabekk.

Annonse fra Obos-ligaen: