Nyttårsrakettene kjøpes på Nadderud – eller på Billingstadsletta

Annonse:

Tradisjonen tro ofrer blaa og blåfrosne frivillige fra Stabæk Support romjulsfreden for å selge fyrverkeri fra parkeringsplassen på Nadderud stadion, til inntekt for klubben sin.

I fjor gikk hovedansvarlig for fyrverkerisalget, Johan Haavik, tøft ut med mål om en halv million kroner på kassa. Det gikk etter planen.

- Vi landet der vi håpet, ja, og i år skal vi gruse fjorårets rekord. Med utsalg både på parkeringsplassen på Nadderud stadion og hos Møller Bil Asker og Bærum håper vi å selge for 750.000. Og selvfølgelig går hele overskuddet fra begge salgssteder til klubben vår, så vi skal i hvert fall gjøre det vi kan for å fylle opp klubbkassa litt.

Haavik har trofaste folk på laget, som trosser vær og dropper juletilstelninger år etter år. Men de skulle gjerne vært litt flere.

- Er det noen som har tid og lyst til å ta en økt eller fler er det bare å ringe meg på 402 24 042, sier Johan.

Han anbefaler for øvrig folk å ikke vente med å handle fyrverkeri helt til Nyttårsaften, da er køene gjerne lange.

- For et par år siden solgte vi for 200.000 kroner på Nyttårsaften – det var helt vilt! Kjempegøy, og et voldsomt trøkk, men det var mer behagelig for alle i fjor hvor salget fordelte det seg fint gjennom hele romjulen.

Leverandør av årets fyrverkeri er som i fjor Svea, som har vist seg frem på Nadderud ved flere anledninger og til stor begeistring.

Salget foregår som vanlig på parkeringsplassen på Nadderud, og altså i tillegg hos Møller Bil Asker og Bærum, adresse Billingstadsletta 2 på Slependen.

Åpningstider begge steder:

27. desember fra 10.00 – 18.00,

28. desember fra 10.00 – 21.00

29. desember fra 10.00 – 21.00

30. desember fra 10.00 – 21.00

Nyttårsaften fra 10.00 – 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: