Ohi reddet Stabæk i siste sekund

Det så ut til å gå mot et tap for Viking, men i kampens siste sekund stod Ohi frem igjen og reddet ihvertfall uavgjort mot siddisene.

Annonse:

Stabæk kapteinen Morten Skjønsberg var ikke spesielt imponert over egen innsats før Vikings mål; - Det er vel litt kommunikasjonssvikt der, og Håkon blir vel litt overrasket over at jeg bommer og blir litt stressa over å få ballen. Da kan det av og til gå sånn. Det var vel litt ”Helan og Halvan” akkurat i den situasjonen. Men så synes jeg vi fester grepet bedre i andre omgang og presser på for å få utligningen. Vi skulle vel gjerne ha hatt den litt tidligere, men bedre sent enn aldri. Og det er jo bedre med uavgjort enn med tap, selv om vi gjerne skulle ha tatt med oss alle poengene, innrømmer Morten. Som også er forberedet på at det er flere lag som kommer til å legge seg lavt på Nadderud; - Vi har vel ikke spilt mot noen som har ligget såpass lavt her før i år, men vi kommer sikkert til å møte flere lag som vil gjøre det. Så dette må vi lære å løse bedre enn vi gjorde i dag. Vi må spille raskere og mer i lengderetningen enn vi gjorde i første omgang. Litt mer rett frem og mer mot deres 16 meter som vi greide hvertfall periodevis i andre omgang. I dag står vi hvertfall på til siste sekund og får hvertfall med oss ett poeng i dag, avslutter kapteinen.

Toni Ordinas var også lettet over at det hvertfall ble poeng; - I første omgang gjorde vi mye feil. Vi møter et lag som ligger lavt og vi utfordrer dem ikke som vi skal. Målet de får er vel mer rot fra vår side enn storspill fra dem, men vi kommer under og det gjør at vi får en enda vanskeligere kamp. Vi er bedre i andre omgang, men dette var ingen stor kamp fra vår side. Vi får utligningen og det ene poenget, og det får vi være fornøyd med slik kampen ble. Viking har fått dårlig betalt i mange av kampene de har spilt, så det var ikke noe dårlig lag vi møter. Derfor er jeg ikke overrasket over at dette ble et tøft oppgjør. Jeg føler nesten med min kollega fra Viking. De er der vi var i fjor, og jeg vet hvor surt det er å miste seieren i slike situasjoner, sier Toni.

Nå vente Asker i cupen, før de blaa tar turen for å møte et annet lag i blått, nemlig Molde. – Nå fokuserer jeg først på kampen mot Asker. Det kommer til å bli tøft, og jeg vet de er veldig sugne på å slå ut Stabæk. Derfor blir det en vanskelig match for oss der vi må levere på topp for å ta oss videre i cupen, sier treneren.

Neste seriekamp er altså i jazz-byen Molde, mot et lag som ikke har hatt noen pang-start, men som med seier i siste kamp kanskje er i ferd med å finne tilbake til spillet de har levert tidligere sesonger. Garantert ingen enkel kamp, men heller ikke en kamp det er umulig å vinne. Men først skal vi til Asker på torsdag for å sikre avansement i NM!

Annonse fra Obos-ligaen: