Omoijuanfo: - Dette tapet gjør vondt

Ønsker å revansjere dagens tap i ny Eliteserie-kamp søndag.

Annonse:

Stabæk eneste målscorer i Ranheim, Ohi Omoijuanfo, hadde ingen forklaring eller unnskyldning etter 4-1-tapet, men beklager til alle med blått hjertet.

- Det er bare å legge seg langflat for de som kom hit, alle som fulgte med og de som elsker Stabæk. Dette er ikke godt nok. Det er ikke sånn vi har lyst til å fremstå som lag.

Skuffet etter tap. Foto: Elisabeth Almhjell
Skuffet etter tap. Foto: Elisabeth Almhjell

- Det eneste å gjøre er å lære av feilene våre, jobbe enda hardere enn det vi har gjort og ikke undervurdere noen. Vi må tørre å være oss selv, tørre å være Stabæk. Vi er annerledes klubben og vi må tørre å fremstå slik.

Stabæk support ble stående å synge en time etter kampslutt. Smerten ble større, men støtten betydde likevel mye for både spillerne og støtteapparatet.

- Dette tapet gjør vondt, og det er ekstra vondt når fansen står her en time etter kampslutt. Det gir energi.

Søndag venter ny bortekamp for Stabæk når Sandefjord står på motsatt banehalvdel. Ohi ser enormt frem til kampen og er klar for å fyre løs fra første spark.

- Jeg skulle ønske vi spilte mot Sandefjord i morgen for da hadde jeg f**n meg klint til. Alle må ha den innstillingen mot Sandefjord at vi skal gjøre opp det her.

Se intervjuet med Omoijuanfo her:

Annonse fra Obos-ligaen: