Poengdeling i Sandefjord

Tonny Brochmann fant nettmaskene i en jevn duell i Sandefjord

Annonse:

Kampens åpning var av den roligere sorten, fram til det smalt i det 26. minutt. Tonny Brochmann sendte avgårde et skudd fra godt over 20 meters hold, ballen fikk en dupp etter den traff en Sandefjord-spiller, som viste seg å være i vår favør. Ballen landet i nettet bak en utspilt Sandefjord-målvakt. 1-0 til Stabæk og blaa ekstase spredte seg i bortesvingen på Komplett Arena.

Men det ble kortvarig. Sandefjord utlignet like etterpå, fra et frispark. Like surt som været i Sandefjord denne kvelden.

Etter dette bølget kampen fram og tilbake, dette var spesielt tilfellet de siste 20 minuttene av andre omgang.

Med ti minutter igjen, fikk de Blaa en alle tiders mulighet til å score. Et godt angrep, s0m innebar glimrende spill av Ohi og Boli, ble avsluttet på frustrerende vis. Ola Brynhildsen var uheldig og fikk ikke stokket beina riktig da han mottok ballen en halv meter fra mål, og heller ikke Ohi fikk satt ballen i mål i samme situasjon. En vidunderlig mulighet til å ta med alle tre poengene hjem til Bærum.

Den utnyttet vi ikke, og må vi nøye oss med et 1-1-resultat i Sandefjord. Vi tar med oss to poeng mindre enn ønsket hjem til Bærum.

Saken fortsetter etter videoen.


Kampfakta

Sandefjord - Stabæk 1-1

Komplett Arena, tilskuere 2 756

Dommer: Tore Hansen (Feda IL)

1-0 Tonny Brochmann

1-1 Joackim Olsen Solberg

Stabæk:

Mande Sayouba, Daniel Granli, Vadim Demidov, Andreas Hanche-Olsen, Jeppe Arctander Moe, Tonny Brochmann, Martin Rønning Ovenstad (Børkeeiet fra 89), Hugo Vetlesen, Ola Brynhildsen (Sæter fra 81), Franck Boli, Ohi Omoijuanfo

Benken:

Simen Lillevik, Ronald Hernandez, Steinar Strømnes, John Hou Sæter, Abdul-Basit Agouda, Emil Bohinen, Tobias Børkeeiet

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 08.04.2018
Skrevet av: Sebastian Hassfjell / Henrik Lennertzen