Smadret Sogndal med flere kunstmål

I en maktdemonstrasjon vant Stabæk hele 5-0 i treningskampen mot Eliteserie-rival Sogndal på Nadderud.

Annonse:

Det har vel aldri vært scoret så mange fantastiske mål i en og samme kamp som på søndag formiddag, og det tok bare tre minutter før målgarantisten Ohi sendte de Blaa i ledelsen. Daniel Granli kom seg opp på kanten, og slo et innlegg langs bakken som gikk forbi alle. På bakre stolpe hadde Ohi null problemer med å sette ballen i det åpne buret.

20 minutter senere var det duket for en debutantscoring. Luc Kassi gikk på et nydelig løp inn i boksen før han hælet ballen tilbake i feltet. Der kom debutanten John Hou Sæter, som iskaldt la ballen i lengste hjørnet med høyrefoten sin.

Nysigneringen var igjen farlig frempå ti minutter senere. Luc Kassi la inn til Ohi, som la ballen ut på 16-meteren til Hou Sæter. Med bredsiden prøvde han igjen å curle ballen i lengste hjørne, men keeper fikk så vidt slått ballen unna.

Mesterlig kontring

Stabæk trykket på og skapte mange farligheter det første kvarteret av andreomgang. Det var fryktelig nære i å lønne seg da Ola Brynhildsen brøt en ball i Sogndals forsvar, og fikk fri bane mot målet. Fra skrått hold avsluttet han like utenfor.

Så skulle prøvespillerne til Stabæk Barcelona til å se dårlige ut.  På en fantastisk kontring trekker prøvespiller Rubio Rubin inn i banen for å gi rom til Coy Craft. Den andre prøvespilleren får ballen langs kanten og slår inn i boksen. Der har den tredje prøvespilleren, Michael Seaton, funnet plass. Fra en nærmest umulig vinkel klarer han å få tuppet ballen i mål via stolpen. Et fantastisk angrep.

Eventyrlig frispark

Men så ville Emil Bohinen være hakket bedre. På et frispark fra rundt 20 meter fyrte han en kanonkule mot målet. Via tverrliggeren helt oppe i hjørnet dundret ballen i nettet. Slike frispark ser man ikke ofte.

På tampen avsluttet Sindre Mauritz-Hansen fra kanten av boksen. Ballen gikk via et Sogndal-bein og i bue over keeper, og i nettet.

Sogndal hadde en stor sjanse da Bendik Bye driblet seg gjennom, men ellers så det ut til at det Blaa forsvaret hadde kontroll hele kampen. Dermed ebbet det ut til en kontrollert 5-0 seier.

Det lover altså veldig bra før Eliteserien starter opp igjen mot Sandefjord på Nadderud neste helg.