Spilte foran 70.000

Stabæk-keeperen fikk en unik opplevelse under landskampen for India.

Det var under vennskapskampen mellom Kambodsja og India, at Gurpreet Singh Sandhu fikk oppleve helt andre tilstander enn på Nadderud stadion. For da de to landene møttes på Olympic stadium i Phnom Pehn, var hele 70.000 mennesker vitne til at Singh og India vant 3-2.

Singh Sandu har bare et ord som kan beskrive opplevelsen:

- Fantastisk!

- Dette er første gang jeg har spilt foran så mange tilskuere på bortebane.

Dette er første gang jeg har spilt foran så mange tilskuere på bortebane

— Gurpreet Singh Sandhu

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, men India kom sterkere tilbake i andre omgang. Og allerede ti minutter ut i den andre omgangen ledet India 3-1. Like etter at en time var spilt fikk Kambodsja redusert til 3-2, men Gurpreet Singh holdt unna for flere mål av hjemmelaget.

- Det var en krevende kamp, men likevel er vi fornøyde med at det gikk vår vei, sier Singh Sandhu til Stabak.no.

Stabæk-keeperen ser frem til nok en kamp med Indias landslag. Allerede tirsdag 28. mars møter de Myanmar.