Stabæk herjet med Brann

Stabæk fikk bank i Bergen, men tok hevn på brutalt vis hjemme i Bærum. De blaa herjet med Brann på det som ble en magisk kveld på Nadderud.

Det startet simpelthen glimrende for de blaa.

Vi gikk opp i ledelsen mot bergenserne etter kun minuttet spilt. Toppscorer Ohi tok med ett på seg rollen som servitør da han nikket ballen inn til vår kortreiste, unge midtstopper Andreas Hanche-Olsen. Sistnevnte skjøt først rett på sisteskansen til Brann, før han sendte Nadderud til himmels med returen.

Hanche-Olsen sjokkerte Brann og den skarrende supporter-seksjonen etter kun ett minutt spilt. 1-0 til de blaa.

Brann kom på en kontring i det 23. minutt, men Orry Larsens skudd alene med Sayouba ble stoppet med en strålende redning av sistnevnte.

Det siste kvarteret før pause handlet alt om Stabæk.

I det 36.minutt fosset vår Luc Kassi framover så gresstustene danset rundt ham – alene med Branns målvakt fikk vår mann avfyrt et skudd, men sistnevnte reddet på glimrende vis. Nesten 2-0.Alene med keeper endte også vår toppscorer Ohi noen minutter senere, etter en fabelaktig pasning av Lumanza. Ohi fikk fyrt av, men i kamp mot ubalansen, et par meter over mål.

Etter 42 minutter fikk Ohi nok en mulighet med Branns polske sisteskanse, men igjen dro sistnevnte fram en bra redning. Og nok en mulighet fikk vi før pause – Brochmanns skudd ble stoppet av Brann-målvakten.

Til tross for det blaa sjanseraset før pause – det ble ikke flere mål på Stabæk før sidebyttet.

I underkant av ti minutter ut i andre omgang ropte Ohi på straffe idet han ble dyttet overende, men dommer delte ikke spissens syn på saken. Så uten dommerhjelp tok han saken i egne hender.

Ohi doblet nemlig Stabæks ledelse kun minutter etterpå.

Kassi vant en duell med ballen som gevinst mot en Brann-spiller, Ohi mottok ballen og la den til rette – før han klinket til. Ballen spratt i mål, Nadderud-folket spratt opp på beina, og sammen feiret vi at vi hadde doblet ledelsen mot bergenserne- 2-0 til Stabæk!

Og de blaa la seg ikke bakpå av den grunn – flere sjanser, enorme sjanser, ble laget like i etterkant av 2-0 målet. Først hadde Brochmann en enorm mulighet, før Branns målvakt dro fram en dobbelredning som det stod høy klasse over.

De siste minuttene hadde Brann lite å komme med. Samtidig reiste tribunene seg i ekstase over seieren og de tre poengene som ble innkassert med lyden av dommers fløytesignal noen minutter senere.

Vann slukker ild, Stabæk slukker Brann. Dette smakte godt.