Tap i Bergen

Det ble en tung dag på jobb for de "blaa" i Bergen.

Stabæk hang tilsynelatende med i den første omgangen, men Brann satt 1-0 etter 21 minutter. Og tre effektive minutter av bergenserne triplet deres ledelse før pause.

Vår hovedtrener Toni Ordinas var ikke særlig fornøyd etter 5-0 tapet og mente vi ikke fortjente å reise hjem med poeng fra Bergen, men scoringer mener han vi burde hatt.

Stabæks største sjanse kom ute i andre omgang da Tonny Brochmann ble stående alene foran de rødkleddes sisteskanse, men tverrliggeren hindret oss i å få et mål.

Brann var ikke ferdig med sitt målshow, og bergensernes fjerde for dagen gikk via en uheldig El-Hadji Ba. På tampen av andre omgang satt Deyver Vega inn det femte og tre poeng ble igjen i Bergen.