To strake for Stabæk 2

I snøværet på Nadderud fikk Stabæk 2 besøk av Lokomotiv Oslo til sesongens andre serierunde.

Begge lag tok tre poeng i sesongstarten. Stabæk vant 2-0 borte mot Flisa etter to mål av Sebastian Pedersen, mens Lokomotiv Oslo slo Redalen 3-0 på hjemmebane.

De var dermed to av syv lag som etter første serierunde stod med tre poeng.

Første omgangen på Nadderud var målløs, men Stabæk kjørte på i andre omgang og fikk en straffe tre minutter ut i omgangen. Felix Anthonessen tok straffen og satte den inn bak keeper Andreas Håskjold, dermed stod det 1-0 til Stabæk.

Etter en drøy time kom Martin Storesund inn for Tobias Børkeeiet, og etter kun tre minutter på banen kunne han øke ledelsen til Stabæk. Dermed stod det 2-0 til hjemmelaget.

2-0 var også sluttresultatet hvilket sender Stabæk 2 opp til en tredjeplass som ett av tre lag med full pott etter to kamper.

Kampfakta

• Stabæk 2: Jacob Øvretveit Tredal, Magnus Reistad, Anders Johan Johansen (kaptein), Jesper Norman Daland, Peder Vogt, Felix Leenborg Anthonessen, Mattias Cooper Seim, Ola Brynhildsen, Tobias Borchgrevink Børkeeiet, Kristian Thorstvedt, Eivind Fallås Dahl

• Innbytter: Christopher Georgiou Hurleen (Brynhildsen 46), Martin Storesund (Børkeeiet 60), Oscar Aga (Fallås Dahl 61)

• Mål: Felix Leenborg Anthonessen (48), Martin Storesund (63)

• Gule kort: Mattias Cooper Seip (84), Kristian Thorstvedt (90)