Tung kveld for Stabæk

De blaa åpnet lovende, men måtte til slutt se seg slått av Strømsgodset.

De blaa måtte klare seg uten spillere som midtbanebautaene Lumanza og Kassi, samt toppscoreren Ohi, men de blaa åpnet likevel desidert best i Bærum.

Stabæk presset høyt og hadde flere sjanser innledningsvis, men avslutninger fra Franck Boli, Tonny Brochmann og Moussa Njie overlistet ikke Strømsgodsets sisteskanse. Godset hadde på dette tidspunktet ingen avslutninger, og en kunne vel sagt at blaa ledelse hadde vært fortjent.

Men gjestene var effektive. Den første avslutningen til drammenserne omsatte Marcus Pedersen i scoring og Strømsgodset tok ledelsen.

Til tross for nye målsjanser for Stabæk, samt Maradona-takter fra vår Tonny Brochmann, beholdt Strømsgodset ledelsen til pause. De blaa stod ovenfor en mektig oppgave i andre omgang, og Toni en viktig pauseprat.

Men akk – de blaa maktet ikke reise seg etter pause, og Strømsgodset økte tidlig ledelsen ved Eirik Ulland Andersen.

Etter 68 minutter spilt ble vår hjemmedebutant Hernandez  taklet til jorden og ble liggende nede med smerter. Dommeren pekte likevel ikke på straffemerket, til umiddelbare protester fra flere hold.

Med 0-2 tidlig i den andre omgangen ble det tungt for Stabæk som aldri klarte å komme tilbake, og det hele ebbet ut i en kamp en helst vil glemme, men må lære av.