20180406-stb-unggutter

Unggutter forlater Stabæk

I løpet av den siste måneden har to av våre unggutter funnet seg nye klubber. Marius Østvold og Markus Aanesland har sluttet seg til henholdsvis Lyn og Kongsvinger.

Marius Østvold og Markus Aanesland har begge gått gradene i Stabæk - og begge har vært innom A-laget. Nå fortsetter de karrieren i henholdsvis Lyn og Kongsvinger.

Skademareritt 

Østvold var på vei mot et gjennombrudd i Stabæk-trøya i 2016-sesongen. I sesongoppkjøringen var unggutten inne på laget - og så også ut til å kunne få en del spilletid i Eliteserien. 

Dessverre kom skadene og satte en stopper for det. Sommeren 2016 røk unggutten korsbåndet, og det førte til mange måneder på sidelinjen. Da han først var tilbake, pådro han seg en belastningsskade. Marius har vært uheldig, men nå håper vi skadekvoten er brukt opp, og at han får fortsette den fine utviklingen i sin nye klubb denne sesongen.

Vi ønsker Marius lykke til med neste kapittel i karrieren.

Overbeviste KIL-ledelsen

Markus Aanesland fikk A-lagsdebuten i Stabæk borte mot Start i mai 2016. Også han fikk store deler av 2017-sesongen spolert på grunn av en korsbåndskade. 

Nå er han endelig tilbake og har trent med Kongsvinger i vinter. Der er han blitt belønnet med en treårskontrakt i OBOS-ligaklubben. 

Vi ønsker Markus hell og lykke i Hedmark.

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: