Velkommen til ny hjemmeside

Stabak.no kommer i ny drakt til jul.

Annonse:

Tirsdag 20. desember endrer stabak.no utseende. Ny medieplattform er på plass og det er en glede for oss å invitere dere alle til en splitter ny hjemmeside. 

Sidene er fortsatt under utvikling og vil forbedres og bearbeides i løpet av de neste ukene. Stabæk Fotball Kvinner og akademi-sidene er blant annet områder vil skal finpusse i det nye året. 

Det har vært en utrolig spennende reise og et supert samarbeid mellom både leverandører, klubbene og ikke minst de supporterne vi har snakket med.

— Thomas Torjusen, medie- og IT-sjef i Norsk Toppfotball

Stabæk startet arbeidet med å flytte over til den nye plattformen etter sesongslutt, og nå er vi klare for å presentere sidene for alle og enhver. 

Fokus på kampen

Nye stabak.no er bygget opp etter et responsivt vertikalt design med fokus på mobil først. 

Store og tydelige bilder med god kvalitet er løftet opp som viktige bærere sammen med en funksjonell videospiller. 

Nettsidene til klubben skal forsterke Stabæks fokus og understøtte arbeidet med å få flere personer på kampene. Det er derfor utviklet en kampmodul med 3 forskjellige modus – en før kamp, en under kampen og en etter kamp. Denne vil gi relevant informasjon for brukerne av nettsidene og gi enkel tilgang til å kjøpe billetter. Selvsagt i klubbens egne farger og uttrykk.

Den tekniske plattformen er basert på norsk teknologi fra Enonic og Qbrick. Netlife Research har vært hovedpartner, med teknisk støtte fra Seeds Consulting.

Vil du vite mer om den nye medieplattformen? Sjekk ut Eliteserien.no

Annonse fra Obos-ligaen: