Vi ønsker Høgmo lykke til i PostNord-ligaen

Øyvind Høgmo forlater brakka og tar fatt på en ny utfordring i Træff. Vi ønsker lykke til.

Annonse:

Høgmo har jobbet i Stabæk-akademiet det siste året, men G2009-treneren tar nå steget til seniorfotballen og skal trene Træff.

Under følger noen ord fra Høgmo før han forlater brakka for denne gang:

«Da har vi kommet til det tidspunktet hvor jeg takker av etter litt over ett år i Stabæk. Det er har vært en vanvittig lærerikt å få være her og bidra til Stabæks fremtid. Jeg vil takke for tilliten med å få trene så mange spennende spillere og samtidig få jobbe med flere dyktige trenere som alle innehar sine kvaliteter og personligheter.

I tiden min her har jeg vært hovedtrener for G2009 og assistent på G19 som har gitt en stor variasjon i hverdagen. Jeg har jobbe med mennesker i forskjellige faser og alder i livet sitt. Miljøet blant trenere innad i akademiet og på tvers av jente- og gutte-akademiene har bare økt og økt. Er det én beskjed jeg ønsker å videreformidle så er det at dette miljøet; sosialt og faglig, fortsatt må tas vare på!

By på dere selv, diskuter, le! Ikke glem å få rapporter fra gruppens Casanova om hvordan torsdagene og helgene hans har vært.

Til slutt vil jeg takke en fantastisk spillergruppe (G2009) for at jeg har fått jobbet med en så dedikert, ambisiøs og god kompisgjeng. Fortsett å ta ansvar for deres egen utvikling, støtt hverandre i gode og onde dager, dere er definisjonen på eminent. Hard work beats talent, when talent doesn´t work hard.

I tillegg har foreldregruppen rundt denne gjengen gjort enormt mye for at spillere og trenere skal ha det best mulig. Den jobben som gjøres og måten de bryr seg og alltid ønsker hverandre det beste har gjort dette til en familie. 

Tusen takk til hele Stabæk familien, ønsker dere alt godt så ses vi nok på en grønn matte i fremtiden!»

Annonse fra Obos-ligaen: