Frikort

Bestilling av frikort på Nadderud stadion

Det er en rekke grupperinger som har rett til frikort på Stabæk Fotballs hjemmekamper og her finner du rutinene som gjelder og hvordan du bestiller.

Annonse:

Rutine ved uthenting av NFF/NTF og andre fribilletter

Alle frikortinnehavere må selv forhåndsbestille sine billetter til alle Stabæks hjemmekamper via våre billettsider.

Billettene er tilgjengelige her samtidig som det ordinære billettsalget starter og frem til senest fire virkedager før kampdag. Det er ikke lenger mulig å hente ut fribilletter i billettluken på kampdag som tidligere!

Vi gjør oppmerksom på at lørdager, søndager og andre helligdager ikke regnes som virkedager.

Benytt promokoden "nff-frikort2024" når du skal hente ut dine fribilletter i vårt billettsystem. Merk at det er en begrensing på maks to billetter pr frikort (ditt antall står på ditt kort). 

Du legge igjen ditt frikortnummer, navn og type kort når du skal hente ut dine billetter i spørsmålsmodulen.

Misbruk av denne løsningen vil føre til sletting av billetter og utestengelse fra frikortløsningen. Dette gjelder også om uttatte billetter ikke benyttes uten å gi beskjed til [email protected] på forhånd.

Husk å medbringe gyldig frikort samt legitimasjon til stadion for kontroll.

Stabæk gjør oppmerksom på at ved populære kamper må frikortbilletter bestilles i god tid. Merk at kamper kan bli utsolgt før fristen på fire virkedager og det holdes ikke av et visst antall.

Løsningen gjelder både for Stabæk Fotball Herrer og Kvinner.

Følgende frikort gjelder:
• NFFs frikort • Norges Idrettsforbund kort
• NFF Oslo (lokal krets) • Lokal Idrettskrets kort
• Norsk Toppfotball kort • Norske Sportsjournalisters Klubbs kort

Generelt:
Frikort på Nadderud Stadion utstedes på felt 101 for hjemmesupportere og nøytrale tilskuere, og felt 309 for bortesupportere. Begge valgene dukker opp i bestillingen når promokode er tastet inn. På kvinnekampene er det kun hovedtribunen som er åpen og kun der man kan ta ut billetter, hjemmesupportere og nøytrale på feltene 202 - 206 og bortesupportere på felt 201.

Hjelp! Jeg finner ikke billett-typen i systemet. 

Dersom du ikke finner billett-typen når du legger inn promokoden er alle billetter hentet ut, eller fristen er gått ut. Beklager, men da vil du ikke kunne hente ut fribilletter til kommende kamp.

Evnt spørsmål?

Billettansvarlig Stabæk Fotball:
Kjetil Ekeli
Mail: Kjetil Ekeli
 

Annonse fra Obos-ligaen: